Kövess minket!
  
     

A csempék előnyeiről bővebben

A csempék előnyeiről bővebben
2016, november 29.

Otthonunkban számos különböző burkolatot használhatunk a különböző helyiség járó felületeinek, illetve falainak lefedésére. Ezek a fától a terméskőig gyakorlatilag bármiből készülhetnek, hiszen minden burkolatnak megvan a maga előnye az adott helyeken, de ha olyan megoldást szeretnénk, ami egyaránt garantál minőséget és nagy választékot a testreszabhatóságban, akkor a csempe a legjobb választás!

Valószínűleg minden háztartásban van legalább egy helyiség, aminek egy adott része csempével van lefedve. Persze ezek a csempék sokszor idősek, és a fehér, trabant zöld, csontszínű variációk még mindig sok helyen megtalálhatóak, pedig manapság a különböző csempe burkolatok számos lehetőséget nyújtanak ahhoz, hogy egyedivé tegyük velük otthonunkat. Fontos pár tényezőt figyelembe vennünk vásárlás előtt, mint például a szín vagy minta, illetve a méret. A megfelelő minta vagy szín egy nagyobb csempén máshogy mutat majd sormintaként, mint egy kisebb darabon, úgyhogy erről se feledkezzünk el. Az anyag és a megmunkálás minősége is sokat enged sejtetni arról, hogy mennyire minőségi az adott csempe, amit vásárolunk, de ha megbízható forrásból vásárolunk, akkor nem kell aggódnunk. A csempéknek továbbá két nagyon nagy gyakorlati előnyük van. Az első a könnyű tisztíthatóság, hiszen a felületükön nagyon nehezen telepednek meg a baktériumok, ellenben a fugát érdemes rendszeresen tisztán tartani, és ápolni, mert itt akár penész is felütheti a fejét. A másik tényező a vízállóság, és a gyakorlatban a csempéket ezen tulajdonságuk teszi minden fürdőszoba elengedhetetlen darabjává!

Ha szeretne hatalmas választékból, és nem utolsó sorban minőségi csempéket vásárolni, akkor a legjobb helyen jár! Cégünk, a Tüzépker kft. kiváló minőségű csempéket kínál, melyek között biztosan megtalálja majd az Ön számára legideálisabb darabokat! Ha további részletekre kíváncsi, látogasson el weboldalunkra, a www.tuzepdeb.hu –ra!

Ha kérdései merülnének fel termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a tuzepdeb@tuzepdeb.hu e-mail címen, illetve a +36-52/536-777 telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
A betonacélról bővebben
A betonacélról bővebben

Ha építkezésre adjuk a fejünket, esetleg ha az építőiparban dolgozunk, akkor tisztában kell lennünk azzal, hogy az időtállóság és a...

Close