Kövess minket!
  
     

A díszburkolatok szerepe a modern világban – hova és mit használjunk?

A díszburkolatok szerepe a modern világban – hova és mit használjunk?
2016, május 10.

Manapság a díszburkolat szó hallatán nem igazán tudjuk, mire is gondoljunk, hiszen megannyi helyen alkalmazható kialakításról van szó. Míg régen a díszburkolat egyenlő volt a járófelülettel, addig napjainkra már szinte az élet minden területén megtalálható. De pontosan hova, és mit érdemes alkalmazni? Segítünk eligazodni!

  • Járófelület kialakítása – Legyen szó egy köztérről, utcáról, vagy az otthonunkhoz vezető járófelületről, fontos, hogy a megfelelő kialakítást válasszuk. Ezeket általában térburkolatokként ismerjük. Megannyi kivitel létezik, az egyszerűbb formáktól és színektől kezdve, az egyedibb verziókig. Minden esetben fontos a minőség, és a megbízható forrás!
  • Kerti utak – Itt már kicsit bonyolultabb a helyzet, hiszen alkalmazhatunk ugyan térburkolatot is, viszont felmerülnek a kerti tipegők és díszburkolatok is opcióként. A kerti tipegők lényege, hogy nem zárt utat alkotnak, hanem egymástól bizonyos távolágra lévő járófelületet. Általában dekoratívabb megjelenést biztosítanak, mint a térburkolatok, és nagyobb méretű kialakításban fellelhetőek.
  • Házfal – Az építmények falát kívülről díszíteni nem új szokás. Már a középkorban is elterjedt építkezési elv volt, hogy a várakat különböző díszburkolatokkal tegyék különlegessé. Manapság alkalmazhatunk erre lábazati köveket is, melyek a fal csak bizonyos részét hivatottak díszíteni. Általában alulról a fal egyharmadát vagy maximum a felét burkolják be vele.
  • Helyiségek – Egyre népszerűbb belsőépítészeti konstrukció, hogy a belső tereket is díszburkolatokkal vagy lábazati kövekkel díszítik. Egyfelől rusztikus, másfelől modern hatás érhető el vele, amellett, hogy roppant esztétikus és egyedi!

Bármilyen szegmensről is legyen szó, fontos, hogy a felhasznált díszburkolat megfelelő minőségű legyen, az időtállóság és esztétikum érdekében! Cégünk sok éve kínál színvonalas termékeket a burkolatok világából! Látogasson el honlapunkra www.kreativko.hu weboldalunkra, és tekintse meg ajánlatainkat! Kérdés esetén forduljon munkatársinkhoz bizalommal, telefonon, a 06-20/931-85-28-as számon, e-mailben pedig az info@kreativko.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Térelválasztás üveggel
Esztétikus térelválasztás üveggel!

Otthona felújítása előtt áll, és azon gondolkodik, milyen különleges, ugyanakkor praktikus módon tudná megoldani a térelválasztók kialakítását? A fontos szerepet...

Close