Kövess minket!
  
     

A falak hőszigetelésének fontosságáról és előnyeiről

A falak hőszigetelésének fontosságáról és előnyeiről
2016, március 2.

A falszigetelés már évezredek óta szolgálja az emberek komfortját, igaz, a hajdani korszerűtlen kivitelekkel ellenben a mai technológiák sokkal kedvezőbb feltételekkel elérhetőek, és időtállóságuk is optimálisabb. A falak szigetelése történhet építkezés során, vagy utólagosan.

Az utólagos falszigetelés fontos hőszigetelési szempontból, és az otthonok megvédése érdekében is. Ez a folyamat kétféleképpen történhet:

  • Acéllemez beültetéssel
  • Injektálással

Az injektálás során különböző vegyi anyagokat juttatnak a falak szerkezetébe. Az újításoknak köszönhetően ma már találkozhatunk olyan anyagokkal, melyek megakadályozzák a vízfelszívódást. Az injektálás történhet alacsony és magas nyomáson is. A folyamat során furatokat készítenek a falak szerkezetén és bizonyos mértékű bar nyomással beinjektálják a szigetelőanyagot. Az injektálás történhet vízszintesen és függőlegesen egyaránt.

Az acéllemezes beültetéssel az épület bizonyos tégla sorai közé préselnek egy speciálisan hullámosított rozsdamentes acéllemezt. A technológia alkalmazásával hosszú életű hőszigetelés érhető el, mely megóv a vizesedéstől. Az acéllemezes beültetést alkalmazhatjuk tégla, laza szerkezetű vályog és vert falaknál egyaránt.

Ezek mellett létezik egy harmadik, kevésbé ismert technika is, mely során műanyag lemezt helyeznek a kivágott fugákba és gyorsan kötő cementhabarccsal rögzítik. Ezt bármilyen faltípuson alkalmazhatjuk.

Bármelyik verziót is válasszuk, fontos, hogy a megfelelő kivitelezőt keressük fel a munkálatok elvégzésére. Cégünk sok éves tapasztalattal áll ügyfelei rendelkezésére, speciális technológiákkal, szakképzett munkatársakkal és minőségi szigetelőanyagokkal. Számunkra fontos, hogy az általunk elvégzett munka időtálló és minőségi legyen! Keresse fel honlapunkat a www.bonasi.hu oldalon, ahol bővebben tájékozódhat szolgáltatásainkról! Ha kérdése merülne fel, állunk rendelkezésére telefonon a 06 70 / 520 – 6663-as számon, illetve e-mailben az info@bonasi.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
baliner.hu_16FEB.jpg
A harmónia érdekében – mi alapján válasszunk beltéri ajtót?

Az otthonunk kialakításánál mindig fontos, hogy harmóniát teremtsünk, egy olyan közeget, ahol a saját világunk vesz körül, és minden a...

Close