Kövess minket!
  
     

A falikarok érvényessége napjainkban

A falikarok érvényessége napjainkban
2016, július 29.

Akár lakberendezésről, akár utcakép kialakításról beszélünk, a falikarok aranykora a 19. századra tehető, és napjainkban újra nagy népszerűségnek örvend. A különböző fényforrások kialakítása már az ősidők óta foglalkoztatta az emberiséget. Az évszázadok során számos fejlesztés látott napvilágot, mígnem az elektromosság megjelenésével robbanásszerűen megugrott a lehetőségek száma.

A falikarok az 1800-as években mind az utcákon, mind a házakban népszerűek voltak, ám a villanykörte megjelenésével hamar elfeledetté váltak. A csillárok és állólámpák kerültek rivaldafénybe, egészen a huszadik század végégig, amikor az emberekben megnőtt az igény a régmúlt felelevenítésére. Ekkor újra közkedveltté vált a falikar, de ezúttal már elektromos kialakításban!

A falikarban számtalan lehetőség rejlik lakberendezési szempontból. Főként szállodák folyosóin, illetve fürdők és más múlt századi épületek auláiban találkozhatunk ezzel a klasszikus kialakítással, de egyre nagyobb teret hódít lakások díszítésében is, akár antik stílusban, akár modern kivitelben. Számtalan kialakítással találkozhatunk, így nem csoda, hogy sokak tetszését elnyerik, hiszen a hatalmas kínálatban mindenki megtalálhatja a kedvére valót, az egyszerűbb daraboktól az extravagánsakig!

A modern fényforrások legkedveltebb kivitelei közé tartozik az utcai világítás világában is! Vannak olyan városrészek, ahol szinte csak falikar ékesíti a házak falait, így varázsolva különleges és romantikus hangulatot az utcák és terek világába! Cégünk sok éves múlttal kínál minőségi világítástechnikai termékeket. Kínálatunkban a klasszikus kialakításoktól a legmodernebb kivitelekig minden megtalálható! Falikarok, csillárok, állólámpák és sok más különlegesség várja az érdeklődőket! Látogasson el honlapunkra, a www.axo-lampa.hu weboldalra, és ismerje meg ajánlatainkat! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, akár telefonon, a +36-1-555-1490-es számon, akár e-mailben, az axo@axo-lampa.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Előző cikk olvasása:
bonasi.hu_16.jul
Építészeti kisokos: tudnivalók a homlokzatszigetelésről

Mindenekelőtt fontos letisztázni, hogy mi is pontosan a homlokzat, és milyen szerepet tölt be az épületek kialakításában! A homlokzat az...

Close