Kövess minket!
  
     

A gazdaságosan fenntartható otthon tervezése: Korszerű nyílászárók és ablakpárkányok

A gazdaságosan fenntartható otthon tervezése: Korszerű nyílászárók és ablakpárkányok
2014, július 16.

A kényelmes és dekoratív otthon megteremtése mindenkinek természetes vágya, melynek elengedhetetlen velejárója az ingatlan felújítása, igényeinkhez alakítása, modernizálása. Emellett napjainkban a folyamatosan növekvő közüzemi kiadásoknak köszönhetően mindenki igyekszik a modern és gazdaságos megoldásokat felkutatni és alkalmazni otthona fenntartása során.  A felújítási és korszerűsítési munkálatok során kiemelkedően fontos a nyílászárók karbantartása és cseréje, hiszen a minőségi megoldások csökkenthetik fűtési költségeinket, hozzájárulhatnak otthonunk állapotának megőrzéséhez, valamint a megfelelő kiegészítő elemekkel, például ablakpárkányok, dekoratívvá varázsolhatják a megjelenést.

Korszerű nyílászárók és az ablakpárkányok

Az időtálló és korszerű nyílászáró beszerelése során elengedhetetlen a minőségi ablakpárkányok beépítése is, melyek kültéri megoldásai a beázás elleni és vízelvezető funkciót látják el, valamint a belső elemek esztétikai szerepet töltenek be, továbbá hozzájárulnak az enteriőr egységes kialakításához. Napjainkban az ablakpárkányok két típusa igen közkedvelt és népszerű a tulajdonosok körében kül- és beltéri kivitelben egyaránt:

  • Műanyag ablakpárkányok: remek hőszigetelő és hosszú élettartamú megoldás, amely dekoratív és könnyen tisztítható
  • Alumínium ablakpárkányok: ellenáll az időjárási viszontagságokkal szemben, dekoratív, letisztult megjelenés, amely hosszútávon is maximálisan ellátja funkcióját

A korszerűsítési munkálatok tervezése során válasszunk körültekintéssel ablakpárkányokat a nyílászáróink tulajdonságainak és igényeinek megfelelően, hogy hatékonyan csökkenthessük kiadásainkat, megőrizhessünk az ingatlan állapotát a káros környezeti behatásokkal szemben, valamint kellemes és impozáns életteret teremthessünk szeretteink számára.

Válassza a minőséget!

A Párkánydiszkont Webáruház széles árukínálatával és minden ízlést kiszolgáló, dekoratív termékeivel megbízható kül- és beltéri ablakpárkányokat kínál, melyek kiválón alkalmazkodnak a modern nyílászárókhoz. Tekintse meg a www.parkanydiszkont.com weboldalunkat és válogasson ízlésének és funkcionális elvárásainak megfelelően, valamint bővebb információkért keressen minket bizalommal a 0620/ 366-6151-es és a 0629/ 370-418-as ügyfélszolgálati telefonszámokon hétfőtől péntekig 08.00-16.30-ig, valamint az info@redonydiszkont.hu e-mail címen és teremtsen gazdaságosan működtethető otthont!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
kreativko.hu
Dekoratív megoldások kül- és beltéren: A lábazati kövek

Otthonunk szépítgetése és a lakásfelújítás során számos klasszikus és modern lehetőség áll rendelkezésünkre az igényeinknek megfelelő stílus és hangulat kialakításához,...

Close