Kövess minket!
  
     

A hőfüggöny előnyei télen

A hőfüggöny előnyei télen
2016, december 27.

Véglegesen beköszöntött a tél, és ezzel állandósulni látszanak a mínuszok. Vannak olyan ipari, mezőgazdasági, agrár-, vagy más jellegű területek, ahol bizony nehéz a hideg ellen küzdeni. Egy lovarda vagy istálló esetében, ahol az állatokat nap, mint nap mozgatni kell, elkerülhetetlen, hogy a nyitott kapukon beáramoljon a hideg. Ha csak nem alkalmazunk hőfüggönyt!

A hőfüggöny egy olyan speciális szigetelést biztosító szerkezet, mely ideálisan bent tartja a meleget az adott helyiségben, ugyanakkor a zavartalan közlekedést sem hátráltatja. Ez sok esetben tökéletes kialakítást jelenthet.

A lovardák mellett természetesen számtalan intézmény és üzlet hasznát veheti a hőfüggönyt által biztosított szigetelésnek. Például egy raktár, mely árukiadással is foglalkozik, vagy egy ipari telep, ahol áru bevételezés zajlik. A hőfüggöny nem csak az ott dolgozó embereket védi meg a hidegtől, hanem agrárterület esetén az állatokat vagy a terményeket, ipar esetén a gyártmányokat és a berendezéseket is, míg egy üzletben a termékek ideális hőmérsékletét biztosíthatja.

További előnye a hőfüggönynek, hogy csökkenthető általa az energiafelhasználás, hiszen a kiváló szigetelési tulajdonságainak köszönhetően nincs szükség állandó, magas mértékű fűtésre. Ha tehát olyan kialakítást keres, mely megvédi az épületben dolgozó személyek, állatok, termékek vagy gépek épségét a hidegtől, ugyanakkor a munkafolyamatokat nem akadályozza, mindenképpen érdemes a hőfüggöny mellett döntenie!

Fontos azonban, hogy kizárólag megbízható forrásból szerezze be a hőfüggönyt, hiszen egy silányabb minőségű kialakítás sosem fogja tudni azt nyújtani, amit egy színvonalas kivitel. Cégünk sok éve foglalkozik különböző árnyékolástechnikai termékek kivitelezésével és forgalmazásával, kínálatunkban kizárólag magas minőségű termékekkel találkozhat! Látogasson el honlapunkra, a www.albalamella.hu oldala, ahol bővebb információkat kaphat szolgáltatásainkról és termékeinkről, köztük a hőfüggönyeinkről is! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, akár telefonon, a +36-70-389-1936-os és a +36-70-420-1933-mas számon, akár e-mailben, az info@albalamella.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Ajándékozzon valami igazán egyedit!
Ajándékozzon valami igazán egyedit!

Elérkezett a karácsony, az ajándékozás időszaka, és a szeretet ünnepe. Ez egy remek alkalom arra, hogy olyan hasznos dolgokkal lepjük...

Close