Kövess minket!
  
     

A laminált padló nyújtotta egyedi lehetőségek

A laminált padló nyújtotta egyedi lehetőségek
2015, június 30.

Lakása felújításán gondolkodik, vagy új házat építenek, és szeretné a lehető leghatékonyabban megoldani a padlóburkolás kérdését? Nagyszerű választás a laminált padló alkalmazása, hiszen kemény védőrétegének köszönhetően remekül véd a kopás és más károsodás ellen.

Amikor oda jutunk, hogy felújításba kezdünk, netán új otthonunk kialakításán gondolkodunk, nem biztos, hogy rögtön tudni fogjuk, milyen anyagot választanánk a padló burkolásához. Napjainkban egyre népszerűbb a laminált padló, mivel meglehetősen ellenálló a kopással és a hővel szemben is, tisztántarthatósága pedig könnyű. Beépítésükhöz száraz, szilárd aljzat szükséges, ha van padlószőnyeg, azt célszerű eltávolítani a porosodás miatt. Nagy pontossággal illeszkednek a panelek, így nem lesznek hézagok az elemek között. Eltérőek a felépítésükben, ami a gyártótól függ, de szinte minden esetben rendelkeznek kopó réteggel.

A laminált padló előnyei:

  • erősen hő-, és karcálló
  • anyaga környezetbarát faőrlemény
  • választék sokféle színben
  • minden helyiségben, padlófűtés esetén is alkalmazható

A www.drpadlo.hu honlapon könnyen hozzájuthat a laminált padlók széles választékához. Mindegyik fajtánál áttekinthetően olvashat a tulajdonságokról, méretekről és az árról. Kalkulálhat, kérhet összehasonlítást is. A Dr. Padló webáruház dolgozói igyekeznek minden meglévő és leendő vásárló igényeinek megfelelően biztosítani a minőségi árukat, a különböző kedvezményeket, és a hozzáértő szaktanácsadást. A laminált padlón és a hozzá szükséges kiegészítőkön kívül rendelkezésére állnak más egyéb termékek is, amelyek az igényes lakás kialakításához nagyban hozzájárulnak.

A Dr. Padló webáruház egyedülálló lehetőséget biztosít, hiszen legfontosabbak számunkra:

  • megrendelőink véleménye
  • hozzáértő, szakszerű tanácsadás
  • magas szintű, minőségi termékek nagy választéka
  • kedvező feltételek biztosítása

Döntsön Ön is a laminált padló adta nagyszerű lehetőség mellett! Mindig bővülő választékkal, és különböző kedvezményekkel várjuk a webáruházunkba látogatókat! Szívesen adunk tanácsot, kérje segítségünket telefonon a 06-20/370-70-67 – es telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
akrilux.hu
Alakítsa konyháját könnyen tisztán tarthatóvá, akrillal!

Egyszerre szeretné egyszerűen tisztíthatóvá és elegáns lakótérré varázsolni konyháját? Ebben segít megoldást nyújtani az akril anyag, mint sokoldalú eszköz. A...

Close