Kövess minket!
  
     

A műanyag nyílászárók előnyeiről bővebben

A műanyag nyílászárók előnyeiről bővebben
2017, január 6.

Az, hogy mennyire érezzük magunkat komfortosan otthonunkban, számos dolgon múlhat, gondolva itt a berendezésekre, a helyiségek kialakítására, és ezt sokan elfelejtik, de többek között a nyílászárókra is! Sokszor annyira természetesnek vesszük, hogy ezek az eszközök adottak otthonunkban, hogy el sem gondolkozunk rajta, hogy tényleg megfelelően töltik-e be funkciójukat. Mert, ha nyílászáróink régebbi darabok, annak bizony számos következménye lehet mind a közérzetünket illetően, mind anyagi értelmében.

Ha nem megfelelően funkcionálnak nyílászáróink, azzal olyan problémáknak engedhetünk teret, mint a huzatosodás, melyet elképzelhető, hogy észre sem veszünk, hiszen az automatikus hőmérsékletre állított termosztát úgyis kompenzálja ezt a tovább tartó fűtéssel. Mindez azért problémás, mert ezt a pénztárcánk bánja, és ha összeadjuk az egy fűtésszezon alatt keletkező plusz költséget, melyet az elöregedett/nem megfelelő nyílászárók okoznak, számottevő összeg lehet a végeredmény. Ezen kívül a rossz minőségű nyílászárók nem védenek a párásodástól, és az így létrejövő penésztől, amelynek már komoly egészségügyi kockázatai is lehetnek. Ellenben, ha modern, műanyag nyílászárókat használunk otthonunkban, ezek miatt egy percig sem kell aggódnunk, hiszen ezek remekül szigetelnek, mind a pára, mind a huzat ellen, továbbá esztétikus megjelenésükkel sokkal kellemesebbé teszik a helyiségek hangulatát! Persze ez csak akkor lehet így, ha megfelelő minőségű nyílászárókat választunk, és a megfelelő szakemberre bízzuk a beszerelést!

Ha szeretne kifogástalan műanyag nyílászárókat vásárolni, hogy pénzt takaríthasson meg, komfortosabbá tehesse mindennapjait, továbbá hogy növelje otthona értékét, akkor a legjobb helyen jár! Kínálatunkban minden műanyag nyílászárót megtalálhat, amire csak szüksége van! Ha további információkra kíváncsi, látogasson el honlapunkra, a www.hurrycan.hu –ra!

Ha kérdései adódnának műanyag nyílászáróinkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a 06-30/3082909 telefonszámon, illetve az info@hurrycan.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
A falszigetelés fontosságáról röviden
A falszigetelés fontosságáról röviden

Otthonunk megfelelő szigetelése két szempontból is fontos: egyrészt csökkenti a fűtésszámlát (ami a saját érdekünk), másrészt védi a környezetet (ami...

Close