Kövess minket!
  
     

A testi és lelki felüdülés – Miért érdemes szaunát építtetni?

A testi és lelki felüdülés – Miért érdemes szaunát építtetni?
2016, április 1.

Minden, ami a skandináv területekről érkezik, bizonyítottan jó hatással van az emberi szervezetre, hiszen amit a zord hidegben kifejlesztenek, rossz nem lehet. A szauna is ezek közé a pozitívumok közé tartozik – De pontosan milyen hatást gyakorol a szauna az emberi testre és lélekre?

  • A test: A szaunát lényegében a testi megbetegedések kezelésére fejlesztették ki. Működése a hő jótékony hatásain alapszik, mely képes a szervezet immunreakcióját beindítani. Ezzel a folyamattal számtalan méreganyag távozik a testünkből, mely előnyösen hat minden belső szervünkre, mint például a szív, a máj, a vese, illetve a bőr és a kötőszövetek. A szaunázással tehát erősödik az immunrendszer, gyorsabban küzdhetünk le bizonyos betegségeket és meg is előzhetjük azok kialakulását.
  • A lélek: Ezt a hatását főként akkor érhetjük el, ha a saját szauna építés mellett döntünk, így biztosítva a tökéletes harmóniát és kikapcsolódást. A szaunában töltött idő lényegében meditációs folyamatként hat az emberi szellemre: kikapcsol, ellazít és összhangba hoz önmagunkkal. Természetesen ehhez szükséges a megfelelő szauna kialakítás és az egyedüllét.

Bár a szaunának számtalan verziója létezik, mindközül a legjobb a hagyományos, más néven finn szauna, a modernebb verziókkal ellenben ugyanis ez a típus valóban segíti a lelki fejlődést is a testi mellett, hiszen használata olykor egy egész délutánt is igénybe vehet.

Ha Ön is szeretné átélni a szaunázás jótékony hatásait, válassza a költséghatékony és hosszútávon előnyösebb megoldást, vagyis döntsön a szauna építés mellett!

Ha a szauna építés mellett teszi le a voksát, teljes mértékben a saját igényeire szabhatja a megálmodott gőzkabinját. Tekintse meg kínálatunkat a www.selectkft.hu weboldalon és keressen fel minket. Elérhetőek vagyunk telefonon, a 06-20/804-4490-es telefonszámon, vagy e-mailben, az info@selectkft.hu e-mail címen.

Töltődjön fel testileg és lelkileg Ön is, méghozzá is saját szaunájában!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
csiszolóanyag
A famegmunkálás legfontosabb része – Mi alapján válasszuk ki a tökéletes csiszolóanyagot?

Bármilyen fafelületről is beszélünk, fontos tudni, hogy a festést vagy a lakkozást megelőzően a legfőbb lépés a csiszolás - ezzel...

Close