Kövess minket!
  
     

A vinyl padló előnyei

A vinyl padló előnyei
2017, március 28.

Otthona felújításába kezd? Vagy teljesen új ház vásárlásán gondolkozik? Ezeknél mind fontos a különböző anyagok, falfestékek, csempék, járólapok, parketták és ehhez hasonló termékek kiválasztása. Azért, hogy ezeket minél ritkábban, több évente kelljen cserélni, fontos, hogy már elsőre a legjobb minőséget válasszuk.

A padlózati burkolatok talán a legfontosabbak ezek közül. A padlózat folyamatos terhelésnek van kitéve, hiszen folyamatosan járunk rajta. Ha rossz minőségű, parkettát, járólapot választunk, hamar elkopik, meglazul, megreped vagy eltörik és cseréje nehéz és hosszú munkát igényel. A már rossz állapotban lévő vagy már eleve rosszul lerakott parketta idővel recsegni, mozogni fog. Sok fajta padló közül választhatunk otthonunkba. Mindegyiknek más a kezelhetősége, más a lerakása.

Manapság a leginkább elterjedőben lévő padlózat a vinyl padló. A vinyl padlók rengeteg pozitív tulajdonsággal rendelkeznek, ami miatt csak ajánlani tudjuk. A vinyl padló talán legnagyobb előnye a vízállósága, ami miatt több területen is felhasználható. A vinyl padló akár konyhában, fürdőszobában, mosókonyhában is letehető. Megjelenése többféle is lehet, ezért méginkább illik több helyiségbe is. Remekül tükrözi a fa vagy kőrburkolatokat, de esetleg más mintázatokat is. Ennél a padlófajtánál további nagy előny a kényelem. Járófelülete miatt kényelmes azokba a szobákba, ahol akár egésznapos mozgás folyik. Sok padlózat lerakása nehéz lehet, és sok időt emészthet fel. Ezzel szemben a vinyl padlók lerakása gyors és egyszerű, valamint könnyen formázható. Egy esetleges alakításnál a vinyl padló könnyen vágható, így könnyen behelyezhetjük a megfelelő helyre a vágott darabot. Vízállósága miatt könnyen tisztíthatjuk felmosás által, valamint nagy az időállósága. A vinyl padlóknak két fajtája lehet a lerakás szempontjából nézve. A padló lehet clickes vagy ragasztós.

Ha felújításba kezd, vagy csak lecserélné a meglévő padlózatot, forduljon hozzánk! Az előbbieket nézve bátran ajánljuk Önnek a vinyl padlókat! Látogasson el webáruházunkba a www.drpadlo.hu címen vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-20/370-7067 telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Hogyan válasszuk ki a megfelelő fürdőszoba bútorokat?
Hogyan válasszuk ki a megfelelő fürdőszoba bútorokat?

Eljött az idő a fürdőszoba felújítására, esetleg új otthonának fürdőszobáját szeretné berendezni? Fontos kiemelt figyelmet fordítani a fürdőszoba bútorok kiválasztására,...

Close