Kövess minket!
  
     

Ablaknak és ajtónak semmi sem szabhat határt!

Ablaknak és ajtónak semmi sem szabhat határt!
2016, május 3.

Mindnyájunknak van egy álma az ideális otthonról. Kis, vagy nagy ablakokkal, tömör fa ajtókkal, gondmentes és megbízható minőségben.

Amikor otthonunk végre felújításra kerül, vagy új családi fészek építésébe kezdünk, rengeteg mindent át kell gondolunk és utána kell néznünk. A megálmodott házunknak nagyon sok minden szabhat határt, mert általában tömeggyártású, szabványcikkek felhasználásával épülhet meg otthonunk.

A leginkább fa ablakban és ajtóban gondolkodunk, mikor a tökéletes otthon képe lebeg a szemünk előtt. Nem is csoda, hiszen meghittséget, biztonságot és természetességet sugall. A fa ajtók és ablakok azonban készülhetnek minőségi és nem minőségi alapanyagból, rossz, illetve kiváló rendszerrel felszerelve. A jó fa nyílászáró masszív, tartós és természetesen szép.

Kiváló megoldás álmaink házának kivitelezésére, ha a nyílászárókat készíttetjük, ám nehéz olyan szakembert találni, aki jó minőségben készít személyre szabott fa nyílászárókat.  Így olyan fa ablakokat és ajtókat építhetünk be, amilyenre csak vágyunk! Semmi sem szabhat határt, ha óriási, tágas fa ablakokat szeretnénk, de akkor sem, ha különleges formájú fa nyílászárókat álmodtunk meg.

A Bia Holz Kft. hosszú évek szakértelmével és a megrendelők iránti tisztelettel, elégedettségére való törekvéssel állja meg a helyét a magyar piacon. Megbízhatóságáról és pontosságáról híres vállalkozásunk a legkülönfélébb épületekbe szolgáltat kiváló minőségű egyedi fa nyílászárókat. Műhelyünkben hagyományos és modern technológiát ötvözve készítjük el a rendeléseket, ezzel is fenntartva a garantált minőséget.

Teljes körű garanciával, kedvező áron várjuk az igényességre és egyediségre vágyó háztartások megrendelését. www.biaholz.hu weboldalunkon bővebb információt kaphat referenciáinkról, cégünkről, valamint szolgáltatásainkról. Ajánlatkérés, vagy bármilyen kérdés felmerülése esetén írjon nekünk az info@biaholz.hu e-mail címünkre! Telefonos elérhetőségünkön szintén naprakész segítséget kaphat, ha mobilon, a 06 20 314 5070-es, vagy vezetékes telefonon, a 23 310 538-as számon hív bennünket!

Műhelyünkre és bemutatótermünkre bármikor ellátogathat, ha Biatorbágyon jár!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
minosegitetoszigeteles.hu.16mar
Régi ház tetőszigetelésének megoldása

Felújítás előtt áll, és nem akarja a véletlenre bízni egyik munkafolyamatot sem? Teljes körű védelemben szeretné tudni házát hosszú időn...

Close