Kövess minket!
  
     

Aljzatszigetelés korszerű technikával

Aljzatszigetelés korszerű technikával
2015, szeptember 30.

Nagyon fontos az aljzat megfelelő szigetelése, ugyanis a talajból jövő hideg és nedvesség rendkívül ronthatja az adott épület falainak hőszigetelését, valamint az állagvédelem fenntartásához is nélkülözhetetlen.

Olyan helyiségeknél, ahol a padló közvetlenül a talaj szintjén található, több gond is felmerülhet. A földfelszín felé párolog a talajnedvesség, így veszélyezteti az ott lévő terület szárazságát. Az aljzatszigetelés nagymértékben változtatja meg a falak hőszigetelését, mivel a fűtési energia egy része a talajszint felé távozik. A megoldást követő időszakban máris gyorsan észrevehető a különbség. A régi épületek esetében kiemelten tapasztalható, hiszen a korábbi években nem fordítottak gondot erre. Szerencsére napjainkban már van mód ennek a pótlására is. Ha már létező szigetelésről beszélünk, ami meghibásodott, akkor ez ügyben is tehetünk. Kijavítható utólagosan is, mint például az injektálás technológiájával. A megfelelő mód kiválasztása attól függ, hogy mennyire vizesedett az adott terület. A nem jól összekötött szigetelések esetében is injektálás alkalmazása a célszerű. Ezt hozzáértő szakemberek megvizsgálják, majd döntenek a továbbiakról.

Az aljzatszigetelés:

  • növeli a komfortérzetet
  • energiatakarékosságot old meg
  • véd a vizesedéstől

A www.bonasi.hu oldalon megtalálja olyan hozzáértő, és korszerű eszközökkel dolgozók elérhetőségét, akik aljzatszigetelés, pinceszigetelés, homlokzati hőszigetelés, és utólagos szigetelések terén is remekül megoldják problémáját. Ezeken kívül injektálással is foglalkoznak. A Bona-Si Épületszigetelő Bt. ingyenesen ad tanácsot, valamint 20 év garanciával végzi tevékenységét. Szolgáltatásunk az ország bármelyik pontjáról elérhető. Munkavégzésünkre a pontosság, és a speciális munkaeszközök jellemzőek.

Amennyiben kiváló eredményt szeretne elérni az aljzatszigetelés, vagy bármilyen más szigetelés megoldásával, válassza a Bona-Si Épületszigetelő Bt. precíz munkáját!

Kérje szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező munkatársaink segítségét az info@bonasi.hu e-mail címre küldött levelében!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
inpulse.hu
Tetőtér tervezése minőségi bútorokkal

Gondolkodik az ötleten, netán már el is határozta, hogy házának padlásterét átalakítja, ezzel új lakóteret teremtve? Gondos tervezést, precíz munkát,...

Close