Kövess minket!
  
     

Amerikai konyhára vágyik? A betonvágással lehetséges!

Amerikai konyhára vágyik? A betonvágással lehetséges!
2016, augusztus 12.

Napjainkban egyre népszerűbb megoldásnak bizonyul, hogy egy kész otthon megvásárlását követően saját igények alapján átalakítjuk azt! Ez bizonyos esetekben valóban költséghatékonyabb megoldást kínálhat, persze ehhez szükséges már előre tisztában lenni az igényeinkkel, és azok költségeivel! A betonvágás viszonylag újszerű módszer, ám alkalmazásával számtalan kialakítás tehető egyszerűbbé!

Az amerikai konyha napjainkban igen közkedvelt megoldás. Többféle verziója is ismeretes, bár lényegében egyfajta konstrukcióra építi, méghozzá a konyha és az étkező egybenyitására. Az amerikai konyha legfőbb előnye a helytakarékosság és a praktikusság. Az, hogy semmilyen akadály nincs a konyha és az étkező között, nagyban megkönnyíti a felszolgálás és az étkezés folyamatát! Sokan tartanak az egybenyitás gondolatától, mert félnek a főzés alatt keletkező illatok és szagok áramlásától, ez azonban a megfelelő szagelszívóval vagy szellőzőrendszerrel kiküszöbölhető!

A betonvágás segítségével pedig bármilyen konyhából varázsolhatunk könnyedén amerikai stílust! Elég sok otthonnál megfigyelhető, hogy a konyha és az étkező között egy fal húzódik. A betonvágással ez könnyedén alakítható! Többféle megoldás közül választhatunk, mint a fal teljes lebontása, egy bárpult kialakítása, vagy egy „ablak” kialakítása. Attól függően, hogy milyen rendeltetést szánunk az amerikai konyhának, mindhárom megoldásnak vannak előnyei! A teljes egybenyitással teret spórolhatunk, a bárpult kialakításával konyhánk felszereltségét és stílusát gazdagíthatjuk, míg az „ablak” segítségével megkönnyíthetjük a két helyiség közötti kommunikáció áramlását, illetve a tálalás folyamatát.

Bármelyik megoldást is szeretné, forduljon hozzánk bizalommal! Cégünk sok éve foglalkozik betonvágással, és az egyik legjobbnak számítunk a szakmában! Látogasson el honlapunkra a www.diamondpower.hu-ra, és ismerje meg szolgáltatásainkat közelebbről! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, akár telefonon, a +3670/3636-984-es számon, akár e-mailben az info@diamondpower.hu címen. Átalakításra fel!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
mibeladekorkiegészítők.hu
Üresnek érzi lakását? Így teheti otthonosabbá!

Amikor beköltözünk egy új lakásba, időbe telik, míg egy-egy helyiséget otthonossá varázsolunk. Sokszor nem is tudjuk megállapítani, hogy mi hiányzik,...

Close