Kövess minket!
  
     

Az egyedi tükrök készíttetésének előnyei

Az egyedi tükrök készíttetésének előnyei
2016, augusztus 24.

A tükör ma már elengedhetetlen berendezési tárgy, és praktikussága mellett dekoratív elemként is szolgál. Nem érdemes az első tükröt megvenni, amit a boltban meglátunk, hiszen formája, kerete befolyásolhatja szobánk kinézetét. Ha igényesek vagyunk otthonunk berendezésére, és szeretnénk stílusos, egyedi helyiséget kialakítani, érdemes elgondolkodunk az egyedi tükör gyártásán.

A boltban vásárolt tükör általában csak beleolvad a környezetbe, rosszabb esetben pedig oda nem illőségével tűnik ki. Az egyedi kivitelek a szoba különlegességeként is szolgálhatnak, és feldobják az egész helyiség hangulatát. Az egyedi tükröt mi tervezzük meg, lehetőségünk van kiélni a kreativitásunkat, és belecsempészni a személyiségünket.

Az egyedi tükör gyártásának egyéb nagy előnye, hogy mérete és formája pontosan olyan, amilyenre szükségünk van. Sokszor nincs hely egy klasszikus, téglalap alakú tükörnek a szobában, de egyedi tükröt bármilyen méretű és alakú felületre készíttethetünk. Nem kell többé tologatni a bútorokat, hogy megfelelő helyet találjunk a tükörnek.

Sokszor előfordul, hogy az általunk kedvelt tükörkeretből nincs olyan szín, amely illene szobánkba. Esetleg pont fordítva, a szín megvan, de a keret nem szimpatikus. Legrosszabb esetben nem tetszik sem a keret, sem a szín. Egyedi tükörnél mi választjuk ki a tökéletes keretet, mely a legjobban passzol személyiségünkhöz, és természetesen a szobánkhoz is. Arról nem is beszélve, hogy egyedi tükörnél akár a keret anyagát is mi határozhatjuk meg, attól függően, hogy stílusban a fát vagy a fémet szeretjük jobban.

Ha egyedi tükör gyártása mellett dönt, nagyon fontos, hogy megfelelő szakemberekre bízza a kivitelezést! Cégünk, a Fa-Üveg-Szabó Kft. belsőépítészeti üvegek készítésére szakosodott, többek között egyedi tükrök gyártására! Tekintse meg üvegből gyártott termékeink széles választékát honlapunkon, a www.uvegszabo.hu webcímen, és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-75-75-158-as telefonszámon, illetve a szabo@uvegszabo.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
hőszivattyú
Nincs pénz az energiatakarékos otthon kiépítéséhez? Van megoldás!

Sok háztartásban az egyik legnagyobb gondot a fűtésszámla okozza. Márpedig a téli hidegben nem lehet spórolni a fűtéssel, vagy ha...

Close