Kövess minket!
  
     

Az építőipari javításokról

Az építőipari javításokról
2017, október 5.

Számos oka lehet annak, hogy építőipari javításra van szükségünk. Leomló vakolat, megrepedt fal, de akár súlyosabb probléma kijavítása házilag nem eredményez jó minőséget, ráadásul akár veszélyes is lehet! Ha a hanyagul rakott falazat ledől, az súlyos baleseteket okozhat!

Régi, téglaépítésű lakásoknál előfordulhat, hogy a hosszú évtizedekkel ezelőtt felrakott vakolat egyszerűen elválik a téglától. Az oka lehet beázás, nem megfelelő vakolás, vagy a fal elmozdulása. Könnyen felfedezhetjük az erre utaló jeleket, ha óvatosan megkopogtatjuk a falat. Ha alig van hangja, akkor a vakolat szilárdan áll a helyén, ha viszont „üreges” hangja van, biztosak lehetünk benne, hogy ha arra a területre egy szöget szeretnénk beverni, hamarosan térdig fogunk állni a sittben. Ilyen esetekben kérjük szakember segítségét, aki nem csak a meglazult vakolatot távolítja el, de fel is hordja a falra az újat, előtte elvégzi a fal vizsgálatát, és ha szükséges, a meglazult téglákat is szilárdan rögzíti, azaz komplett építőipari javítást végez!

Természetesen az ilyen jellegű munkáknál nagyon fontos a megbízhatóság, tehát érdemes alaposan utánanézni annak, hogy az építőipari javításra felkért szakember milyen munkákat végzett korábban, illetve annak is, hogy a korábbi megbízói vajon elégedettek-e vele. Sok a rossz tapasztalat, de manapság már nem nehéz olyan mestert találni, aki megfelelő referenciákkal rendelkezik, elég csak körülnézni az interneten. A jó szaki egyik ismérve, hogy nem fél közszemlére tenni a referenciamunkáit, hiszen a silány minőséget nem mutogatná senki!

Ha olyan, az építőipari javítási munkákban járatos szakembert keres, aki megbízhatóan és jó minőségben végzi el a szükséges munkálatokat, keresse fel a Házkovács Kft. honlapját a www.epites-felujitas.hu címen, és tekintse meg a referenciamunkákról készült képeket! Ha kérdése lenne, vagy javítási munkálatokkal szeretne megbízni egy kőműves mestert, hívja a +36-70-771-4787-es számot, vagy érdeklődjön e-mailen az info@epites-felujitas.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Mi alapján válasszunk jó bádogost?
Mi alapján válasszunk jó bádogost?

Egy jó bádogosra mindig szükség van. Hiszen mi a bádogos feladata?  Amellett, hogy a munkája szerteágazó, a bádogos elsősorban mégiscsak...

Close