Kövess minket!
  
     

Az ideális külső árnyékoló kiválasztása

Az ideális külső árnyékoló kiválasztása
2014, november 11.

Az igazán kényelmes, esztétikus és funkcionálisan is minden igényt kielégítő álomotthon megteremtése során számos lehetőségünk adódik, melyek egy-egy kreatív ötlettel minden egyéni elképzelésünket kielégíthetik. A külső- és belső terek kialakítása során érdemes figyelembe venni az olyan kényelmi szempontokat is, melyek különféle külső tényezőktől függenek, mint például a napszak, az évszakok váltakozása és számos hasonló, tőlünk független körülmény. Az egyik jellemző külső tényezőtől függő lakás felszerelési eszköz és rendszer az árnyékolástechnikai elemek rendszere, melynek megtervezése és kivitelezése mindenkinek az egyéni igényeihez kell, hogy igazodjon, legyen szó belső vagy külső megoldásokról.

A külső árnyékolók

A mai modern kültéri árnyékolók széles palettán mozognak, valamint a funkció maximalizálása mellett a gyártók kiemelt figyelmet fordítanak az esztétikus megjelenésre is, melynek következtében a külső árnyékolók maximálisan illeszkednek környezetükbe, mind anyaghasználatban, mind stílusban. A minőségi kivitelezés során lényeges szempont, hogy minden felhasználó megtalálja az igényeinek és a tér adottságainak megfelelő konstrukcióval rendelkező árnyékolástechnikai megoldásokat:

  • Könyökkaros napellenzők
  • Ollókaros napellenzők
  • Ablak napellenzők
  • Zsalúziák
  • Naphálók
  • Redőnyök

A külső árnyékolástechnikai eszközök kisebb magánkertekben és nagyobb külső területtel rendelkező vendéglátóhelyek esetében is megállják a helyüket, valamint az egyes eszközök segítségével kellemes családias hangulatot, míg más darabokkal exkluzív és elegáns környezetet teremthetünk, miközben tetszés szerint szabályozhatjuk a fényáteresztés mértékét. A külső árnyékolók alkalmazhatóak teraszok vagy ablakok felett, kerti medencék, pihenők és egyéb létesítmények árnyékolására, valamint vendéglátóipari környezetben is számos használati lehetőség nyílik a tulajdonosok számára.

Válassza a minőséget!

Az Alba Lamella Kft. széles termékkínálatában minőségi és esztétikus külső árnyékolástechnikai eszközöket kínál egyedi konstrukciókban a helyi speciális igényeknek és az egyéni ízlésnek megfelelően, új és meglévő ügyfelei számára egyaránt, hogy otthona dekoratívan árnyékolható legyen. Látogasson el a www.albalamella.hu weboldalunkra és tekintse meg gazdag termékválasztékunkat, valamint bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal a 0670/420 1933-mas és a 0670/389 1936-os telefonszámokon, valamint az info@albalamella.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
diamondpower.hu
Panellakások átalakítása a gyémánttechnológia a segítségével

Hazánkban a panellakások építése több évtizeddel ezelőtt zajlott, melynek következtében az ingatlanok napjainkra jelentősen vesztettek állapotukból. Az akkori építkezési és...

Close