Kövess minket!
  
     

Az optimális és precíz ablaknyílások titka

Az optimális és precíz ablaknyílások titka
2016, október 27.

Manapság az ingatlan piac ingadozása sosem látott méreteket öltött, így nem csoda, hogy az emberek többsége a meglévő otthon vásárlása helyett, saját építkezésbe fog. A házépítésnek megvannak a maga előnyei, mint a teljesen saját igényre szabott elrendezés lehetősége.

A meglévő ingatlanok esetében gyakori probléma az ajtók és ablakok száma, illetve elhelyezkedése. Azoknak, akik kedvelik a természetes fényt, és azt szeretnék, ha az minél nagyobb mennyiségben áramolhatna be a házba, kecsegtető megoldást kínál egy teljes körű felújítás. Ugyanis így teljesen az Ő fantáziájukra lehet bízva, hogy mennyi és mekkora ablakot szeretnének a falakba vágatni. Ahhoz azonban, hogy a végeredmény ne csak statikailag, de esztétikailag is kifogástalan legyen, az ablakvágás során fontos az alkalmazott technológia is!

A gyémánttechnológia egy viszonylag új innovációnak számít, bár már évek óta a piacon van, ám kevés szakember létezik, aki professzionálisan tudja alkalmazni azt. Előnye, hogy a gyémántszemcsékkel ellátott vágófej sosem látott precizitással és könnyedséggel képes a legkeményebb felületekbe is pontos és kifinomult formát vágni. Az ablakvágás ezzel a technológiával gyors és egyszerű lehet, ha a megfelelő szakembert bízzuk meg a feladattal!

Legyen szó tégláról, betonról vagy más típusú falról, a gyémánttechnológiával könnyedén alakítható ki belőle bármilyen formájú és méretű ablak vájat. Ha Ön is felújításba fogna, és szeretné, hogy leendő otthona kifogástalan ablaknyílásokkal rendelkezzen, forduljon hozzánk bizalommal! Cégünk sok éve foglalkozik ablakvágással, és ez idő alatt tökéjre fejlesztettük a gyémánttechnológia alkalmazását! Látogasson el honlapunkra, a www.diamondpower.hu-ra, ahol részletesebb tájékoztatást találhat szolgáltatásainkról, illetve megtekintheti eddigi referenciáinkat is! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, akár telefonon, a +36 70/3636-984-es vagy +36 30/3939-785-ös számon, akár e-mailben az info@diamondpower.hu címen.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Mikor lehet szükség az utólagos vízszigetelésre?
Mikor lehet szükség az utólagos vízszigetelésre?

Főként azoknál az épületeknél, ahol van pince, mélygarázs vagy alsó szint, problémát okozhat a falak vizesedése, beázása és penészesedése, ami...

Close