Kövess minket!
  
     

Bízza profikra otthona festését!

Bízza profikra otthona festését!
2016, december 19.

Időszakosan szükségünk van bizonyos teendőkre otthonunkban, hogy megújítsuk, szebbé vagy tisztábbá tegyük azt. Ilyen például a festés is, hiszen van, aki fél évente újrafesteti falait, mert megunta már az aktuális színt, illetve van, aki pár évente fog csak bele ebbe a munkálatba, mindezt tisztasági festés gyanánt. Persze, amikor költözködünk, vagy éppen felújítunk, az is lehetőséget teremt arra, hogy új színekkel vegyük körbe magunkat.

Azoknak a színeknek, melyeket festés során kiválasztunk a szakember segítségével, komoly hatással lesznek ránk a későbbiekben. Minden szín egy adott hangulatállapotot jelöl, de ennek gyakorlati kivetülése is van, hiszen ha például egy vörös falú szobában ülünk, sokkal élénkebbek leszünk, még egy lágy, zöld színre festett helyiségben könnyebben lazulunk el, és így tovább minden egyes színnek megvan a maga hatása. Egyesek a koncentrációban segítenek, még mások a pihenésben. Persze a színek hatásait nem érdemes egyéni ízlésünk elé helyezni, hiszen ha alapvetően nem kedveljük az adott színt, akkor nem biztos, hogy azt kapjuk a végeredménytől, amit vártunk. Persze, ha egy szakképzett, és nem utolsó sorban tapasztalt festő minden bizonnyal ki tudja nekünk keverni azt a színt, melyre igazán vágyunk. Csak a profi munkával lehetünk tökéletesen elégedettek, hiszen egy rosszul kivitelezett festés, melyen egyes helyeken meg van folyva a festék, és itt-ott nem fed rendesen, komolyan ronthat mindennapos közérzetünkön, és lakásunk összképének sem tesz jót.

Ha szeretné hozzáértő szakemberekre bízni a festést otthonában vagy üzletében, irodájában, akkor cégünknél keresve sem találhatna megfelelőbb partnert! Munkatársaink minden esetben olyan munkát adnak ki a kezük közül, amivel Ön tökéletesen elégedett lehet! Ha további részletekre kíváncsi, látogasson el weboldalunkra, a www.mizsemasters.hu –ra!

Ha kérdései adódnának a festéssel, illetve egyéb szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a +36/30/ 743-2974 telefonszámon, illetve a mizseilajos1@gmail.com e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Miért pont a 3D falpanelek?
Miért pont a 3D falpanelek?

Manapság számos olyan design elemmel, illetve egyéb lakberendezési kiegészítővel találkozhatunk, melyek eltérnek a megszokottól. Persze itt az egészen furcsa és...

Close