Kövess minket!
  
     

Családi házak felújítása: Segítség, milyen legyen az új otthonunk?

Családi házak felújítása: Segítség, milyen legyen az új otthonunk?
2017, december 21.

A jól megtervezett családi házak generációkat kiszolgálnak, ám ehhez gondos karbantartás és bizonyos időközönként felújítás, korszerűsítés szükséges. A családi házak felújítását tanácsos egyszerre, kompletten elvégezni, hiszen ha mindig csak egy-egy helyiség kerül sorra, az ugyan egy alkalommal kisebb költség, de összességében nagyobb kiadás és nagyobb procedúra is.

A felújítás természetesen alapos tervezést igényel, ám ilyenkor lehetőség van az alapvető teendők elvégzése mellett minden olyan változtatásra,amikre hosszú évek óta vágynak a lakók. Az egyedi igényeken túlmenően mindig érdemes megismerkedni az aktuális trendekkel is, hiszen remek ötletekkel gazdagíthatják saját elképzeléseiket a megrendelők. Lássuk most a 2018-as trendeket, melyekből Ön is ihletet meríthet a családi ház felújításához!

A jövő évben a zöld házak kerülnek a középpontba. A virágos minták nem hiányozhatnak a lakástextilekről és kiegészítőkről, de éppúgy megjelenhetnek a falakon is, ugyanakkor a természetesség minimalista dekorációval párosul. Aszínekben is visszaköszön a mesterségesség elutasítása, hiszen a Föld színei fognak dominálni, úgy mint a narancssárga, rozsda, bronz. A padlók tekintetében a geometrikus formák kerülnek előtérbe, háromszögek, hatszögek, téglalapok, míg a szobákat összességében a világosság határozza meg a széles ablakoknak köszönhetően.

Önnek megvan már az elképzelése az új otthonáról? A családi ház felújítása ügyében keresse bátran az Aura Építő Teamet! Szakmai tapasztalatunkkal támasztjuk alá az Ön egyedi ötleteit, hogy egy korszerűbb, komfortosabb otthont teremthessünk egész családjának! Látogasson el a www.lakasfelujitas-auracolor.hu weboldalunkra, és ismerje meg szolgáltatásunk részleteit, felmerülő kérdéseivel, elképzeléseivel bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-30-680-0444-es telefonszámon vagy az auracolor@hotmail.com e-mail címen!

A családi ház felújítása egy hosszú távú befektetés, melyet nem érdemes halogatni. Keressen minket bizalommal!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
37449741 - white and green luxury bedroom with armchair and rug
Szőnyegek és színek

Szőnyegek óriási választéka várja napjainkban az érdeklődőket, melyben nehéz eligazodni. Modern, klasszikus, design kivitel? A döntés nehéz, és ha megtaláltuk...

Close