Kövess minket!
  
     

Dekoratív megoldások kül- és beltéren: A lábazati kövek

Dekoratív megoldások kül- és beltéren: A lábazati kövek
2014, július 16.

Otthonunk szépítgetése és a lakásfelújítás során számos klasszikus és modern lehetőség áll rendelkezésünkre az igényeinknek megfelelő stílus és hangulat kialakításához, azonban ezekhez jelentősen hozzájárulnak, és a végeredményt meghatározzák a különböző burkolóanyagok. A kül- és belterek megjelenését és stílusát befolyásolja számos tényező,amelyek közül a legjellegzetesebbek a színek és minták összessége, a formavilág, valamint a felhasznált anyagok tulajdonságai, ezért a megfelelő burkolóanyagok kiválasztására érdemes kiemelt figyelmet fordítani.

A lábazati kövek

A kényelmes és dekoratív élettér mindenki számára természetes igény, melynek megvalósítása szempontjából a belső helyiségek igényes kialakítása éppen olyan fontos elvárás, mint a külső környezeté, ezért egy kis kreatívsággal és a modern anyagok összeválogatásával, illetve alkalmazásával igazán impozáns végeredményt érhetünk el. A lábazati kövek modern és innovatív burkolólehetőségeket kínálnak kül- és beltéren egyaránt, melynek köszönhetően különleges és mutatós felületeket hozhatunk létre:

  • Épületek lábazatának külső burkolása tetszés szerinti vonalvezetéssel
  • Kerti építmények, pl.: sütögető kialakításához, burkolásához
  • Belső díszfalak megvalósítása során megannyi kreatív lehetőség rejlik bennük, melynek csupán a képzelet szabhat határt, pl.: fali dekoráció, kandalló hátfal, térelválasztó falakhoz, hangsúlyos felületek kialakításához, stb.

A lábazati kövek óriási előnye a természetes kőburkolattal szemben, hogy paneles kivitelezésüknek köszönhetően könnyen felhelyezhetőek és költséghatékony megoldást biztosítanak a tulajdonosok számára. Az igényeknek megfelelően számtalan szín és minta közül válogathat minden érdeklődő, melynek köszönhetően egységes és kellemes enteriőrt, valamint megjelenést alakíthat ki kül- és beltéren egyaránt.

Válassza a minőséget!

A Full-Építő Kft. számos szolgáltatása között egy kreatív és esztétikus megoldást kínál mindazok számára, akik kreatív, valamint kül- és beltéren egyaránt használható dekoratív burkolatokat keresnek, melyek közül a lábazati kövek kitűnő választásnak bizonyulnak. Minőségi és gazdag termékkínálatunkért látogasson el a www.kreativko.hu weboldalunkra, valamint bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal a 06-20/931-85-28-as telefonszámon vagy az info@kreativko.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
CT  CTH Arched beams with skylights.jpg
Gazdaságosan működtethető környezetbarát otthon: A fényáteresztő nyílások

Napjainkban a folyamatosan emelkedő, megterhelő közüzemi kiadásoknak, valamint a környezettudatos életmódnak köszönhetően az ingatlan tulajdonosok igyekeznek felkutatni és alkalmazni azokat...

Close