Kövess minket!
  
     

Egyedi és minőségi wellness bútorok: Napozóágyak és napozószékek

Egyedi és minőségi wellness bútorok: Napozóágyak és napozószékek
2014, augusztus 22.

Az egészségtudatos életmód, a kiegyensúlyozott táplálkozás és a rendszeres, aktív testmozgás manapság óriási szerepet és figyelmet kap, hiszen korunk civilizációs népbetegségei és problémái gyakran a helytelen, mozgásszegény és stresszes életmód következményeként jelentkeznek. Az egészségtudatosság, valamint a stresszes rohanó életmód következtében egyre szélesebb körben válnak közkedvelté a különböző wellness szolgáltatásokat nyújtó létesítmények, melyek segítségével mindenki kipihenhet fáradalmait.

Wellness bútorok

A wellness létesítmények elsődleges célja, hogy vendégei számára zavartalan pihenési lehetőségeket és a szervezetre kedvező hatásokat kifejtő kezeléseket és szolgáltatásokat nyújtson, melynek következtében mind berendezésben mind bútorokban speciális igényeknek kell eleget tenniük. A mai modern wellness bútorok, köztük a népszerű napozóágyak és napozószékek számos szempont figyelembevételével készülnek:

  • Kényelmi követelmények: A kialakításuk során a kényelmi és egészségi követelményeknek megfelelő formavilágot hozzák létre, hogy a vendégek pihenése minden szempontból tökéletes legyen.
  • Időtálló, tartós kialakítás: A szerkezeti elemek tartós anyagokból, leggyakrabban alumíniumból készülnek, amelyek hosszú távon is jól viselik a terheket deformálódás és gyengülés nélkül.
  • Felhasználási környezet szempontjai: A környezeti tényezők következtében elengedhetetlen a vízhatlan anyagok használata, az időjárási viszonyokkal szembeni ellenálló képesség és könnyen tisztíthatóság és fertőtleníthetőség.
  • Könnyen mozgatható kialakítás.
  • Változatos, gazdag felszereltség és méretek, pl.: napellenzők, karfa, stb.
  • Változatos szín és formavilág.

A napozóágyak és napozószékek kül- és beltéri használatra egyaránt alkalmasak, melynek következtében minden típusú wellness létesítmény számára elengedhetetlen felszerelésnek bizonyulnak.

Válassza a minőséget!

A d. Projekt Bútor Kft. minőségi és korszerű wellness bútorokat, köztük napozóágyakat és napozószékeket kínál széles választékban, melyek között minden wellness létesítmény igényeinek megfelelő darabok várják az érdeklődőket. Termékválasztékunk különböző stílusú és kategóriájú wellness bútorokat tartalmaz, melyekről bővebben a www.projektbutor.hu weboldalunkon tájékozódhat, valamint egyedi igényeivel, személyre szabott árajánlatért és kérdései esetén keressen minket bizalommal a 0622/503-821-es telefonszámon, vagy a projektbutor@projektbutor.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
kemeny.hu
Minőségi és időtálló tetőjárdák

Napjainkban az építőipari lehetőségek széles kínálatának és technológiai fejlesztéseknek köszönhetően mindenki minőségi és időtálló megoldásokat találhat otthona és környezete modernizálása,...

Close