Kövess minket!
  
     

Egyedi formatervezésű design fürdőszoba csaptelepek

Egyedi formatervezésű design fürdőszoba csaptelepek
2017, augusztus 22.

Építkezés vagy felújítás során fontos döntés a csaptelepek kiválasztása, hiszen hosszú távra választunk, és egy jó csapteleppel energiát, vizet és pénzt takaríthatunk meg, azaz nem csak a környezetet kíméljük, de a pénztárcánkat is.

Természetesen egy lakásban több csaptelepre is szükség van, a fürdőszobában legalább kettő kellhet, egy a mosdóhoz, egy pedig a kádhoz, és ha zuhanykabinunk is van, ahhoz is. A mosdócsaptelep lehet mosdóra szerelt álló, de lehet falra szerelt is, lehet egykaros keverő, vagy hagyományos kétgombos, esetleg épp a panellakásokban elterjedt KMT csaptelep is, amely a kád és a mosdó töltésére egyaránt alkalmazható.

A választásnál érdemes megvizsgálni a csaptelep súlyát. Minél nehezebb, annál vastagabb a fala, vagyis nagyobb nyomást bír és tartósabb is. A praktikusság mellett azonban természetesen a dekoratív megjelenés is lényeges tényező. Célszerű egyféle stílusú csaptelepet választani minden helyiségbe, és ezek lehetőleg igazodjanak a berendezési tárgyak megjelenéséhez is, ezzel megteremthetjük a harmóniát. Egy oroszlánlábas kádhoz a legszebb az antikolt, bronz verzió, modern irányzathoz inkább a szögletes, minimalista stílusú csaptelep való.

Manapság már hatalmas a kínálat egyedi formatervezésű, design fürdőszoba csaptelepekből, így mindenki megtalálhatja a lakásához, ízléséhez és pénztárcájához legjobban illő, tartós és minőségi csaptelepeket! Tervezők hada dolgozik a minél modernebb kialakításon, hogy a kor igényeinek megfelelő megoldásokat használva dobjanak piacra teljes termékcsaládokat.

Felújítja otthonát vagy új házat épít, és szüksége van egyedi formatervezésű, design fürdőszoba csaptelepekre? Cégünk, az Axo Saniter Kft. webáruházában mindent megtalál, amire egy stílusos fürdőszobában szüksége lehet! Látogasson el a www.axosaniter.hu weboldalunkra, kérdés esetén pedig keresse bátran kollégáinkat a +36-1-555-1490-es vezetékes telefonszámon, vagy írjon nekünk az axo@axosaniter.hu e-mail címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Bízza minden alkalommal profikra a teherszállítást!
Bízza minden alkalommal profikra a teherszállítást!

Nagy mennyiségű és súlyú anyagok szállítására van szüksége? Annak érdekében, hogy árui sérülésmentesen, az elvárásoknak megfelelően, megbízható módon juthassanak el...

Close