Kövess minket!
  
     

Egyedülálló és környezetbarát fürdő a Corian anyagával

Egyedülálló és környezetbarát fürdő a Corian anyagával
2016, június 29.

Igényesen, stílusosan és az elképzelt színvilágának megfelelően szeretné kialakítani fürdőszobáját? Sokféle anyag közül válogathat, azonban ezeken a tulajdonságokon kívül érdemes az időtállóságra, a könnyű tisztán tarthatóságra, valamint a környezetbarát megoldásokra egyszerre gondolnia. Mindezeknek maximálisan eleget tesznek az akril anyagok. A Corian® fürdővel igazán elégedett lehet.

A fürdőszoba kialakításához vagy felújításához több szakember együttes munkavégzésére van szükség. A burkolat és a különböző elemek beépítése mind kisebb folyamatnak tűnik, mégis nagyon hangsúlyosak. Egyáltalán nem mindegy, milyen alapanyagokat választunk ki, és a hosszú évek során mennyire bízhatunk azok tartósságában. Az akril anyagok szerencsére kiemelkedően strapabíróak. Milyen előnyös tulajdonságoknak örülhetünk, ha az egyedülálló Corian® fürdő mellett döntünk?

  • Magas szintű ellenálló képesség az ütéssekkel, karcokkal szemben.
  • Rendkívül könnyen tisztán tartható.
  • Egyedi, környezetbarát megoldást nyújt.
  • Hatalmas színválasztékban kapható.
  • Anyaga egyáltalán nem mérgező.

A hatékony, megbízható, elképzelésünk alapján alakítható a DuPont Corian® alapanyaggal bármilyen teret megváltoztathatunk, és igazán egyedivé varázsolhatunk.

Igényei szerinti, a teljes színskálát felölelő színvilágú, környezetbarát akril anyagot rendelhet meg a www.akrilux.hu internetes oldalunkon. Termékeinket alkalmazni tudja otthona, konyhája, fürdőszobája és akár vendéglátóhelye vagy más üzletek és intézmények tereinek kialakításához is. Nyugodtan megfeledkezhet a szennyeződésektől, a nehéz tisztítási módszerekről, hiszen a Corian® fürdővel és bárhol alkalmazható DuPont Corian® alapanyaggal tökéletes kivitelezést valósíthat meg. Weboldalunkon megtekintheti referenciáinkat, értesülhet akcióinkról és bővebben olvashat a tőlünk igényelhető szolgáltatásokról.

Okozzon örömet Ön és családja számára is a fürdőszobában eltöltött idő minden nap! Használja ki az akril anyagok nagyszerű lehetőségét, és alakítsa ki egyedi Corian®-ból készült fürdőjét! Szívesen látjuk bemutatótermünkben, kérdései esetén pedig elérhetőek vagyunk az info@akrilux.hu e-mail címen és a 06-1-4034958 –as telefonszámon.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Ha nyár, akkor itt az ideje a lapostető hőszigetelésének!
Ha nyár, akkor itt az ideje a lapostető hőszigetelésének!

A nyár megannyi munkálatnak ad tökéletes időt és teret, nincs ez másként a házfelújítással vagy az építkezéssel sem. Nyáron megannyi...

Close