Kövess minket!
  
     

Építse, korszerűsítse és szépítse otthonát lábazati burkolat kialakításával!

Építse, korszerűsítse és szépítse otthonát lábazati burkolat kialakításával!
2015, június 2.

Értékes és egyedülálló lábazatot szeretne házának, hogy ezzel is különlegessé tegye? Díszítsen lábazati kővel! Terveinek megfelelően, és a legjobb eszközöket használva segítünk a megvalósításban.

A lábazati kő kiválasztása rendkívül nagy figyelmet igényel, mivel azon kívül, hogy fontos a tartóssága, esztétikai értéke is kiemelkedő. Mielőtt döntünk, szemügyre kell vennünk a környezetet, a homlokzat színét, az épület stílusát, majd mindezekhez alkalmazkodva olyan burkolatot célszerű választani, amely az előzőekben felsoroltak mindegyikéhez illik. Választhat a homlokzattal harmonizáló lábazatot, de a kontraszt hatás is egyedülálló kinézetet kölcsönöz. Felhasználásának módja többféle lehet: ragasztott, épített és szerelt. A felhelyezés során legjobb megoldás, ha a lábazati burkolat bentebb esik a homlokzat síkjától, így sokkal időtállóbb lesz.

A jól képzett vezetővel és szakemberekkel rendelkező Full-Építő Kft. kiváló munkával segítséget nyújt a természetes kőhatású lábazati kövek alkalmazásában. A www.kreativko.hu weboldalon igényeinek megfelelően rengeteg színből és mintából válogathat kültérre és beltérre egyaránt. A felújítás a lábazat kőzetanyagának körültekintő, gondos tisztításával kezdődik. Ajánlatos szakember véleményét is kikérni, mert gyenge állapot esetén tanácsos lebontani, és újat készíttetni.

Ha még nem volt a házának kő lábazata, akkor nélkülözhetetlen a jelenlegi állapot felmérése, a minőség-ellenőrzés. Nedvesedés észlelésénél először szüntesse meg a víz által okozott problémát, majd várja meg, hogy megszáradjon. Ezután szabad csak megkezdeni a munkát.

A karbantartás nem elhanyagolható a későbbiekben sem. Kerülje a téli hónapokban gyakran használatos sózást, hiszen a só a kőbe szóródva roncsolja a anyagát, és foltosodást is okozhat. A lábazati burkolatok kialakításakor a burkolat tartóssága érdekében fontos, hogy fagyállóak legyenek a kövek. A lábazati kő szépsége abban rejlik, hogy nem mesterségesen előállítottak, hanem a természetből kikerülve alakítják, így színben eltérőek lehetnek egymástól.

A www.kreativko.hu oldalunkon megtalálja a részletes és fontos információkat, valamint széles termékkínálatunkat. Készséggel állunk rendelkezésére különleges igényeinek teljesítésében! Keresse a Full-Építő Kft. kollégáit telefonon a 06-20/931-85-28–as számon vagy e-mailben az info@kreativko.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
tamasablak.hu
Modern otthonok: Ablakcsere

Mindenkinek van elképzelése a kényelmes és esztétikus otthonról, amely minden igényt kiszolgálva biztos családi fészket biztosít, azonban az otthonteremtésnek számos...

Close