Kövess minket!
  
     

Épületaljzatok teljes körű átalakítása betonvágás segítségével

Épületaljzatok teljes körű átalakítása betonvágás segítségével
2014, november 13.

Az igényeinket maximálisan kielégítő, komfortos otthon megteremtéséhez mindenkinek egyéni módon van lehetősége, azonban igen gyakori, hogy már meglévő épületek felújításával, modernizálásával vagy átalakításával valósíthatjuk meg elképzeléseinket. Az alapvető lakás- és ház felújítási munkálatokon kívül gyakran szükségessé válik az épület szerkezetének részleges vagy teljes körű átalakítása, például a falazat, födém, valamint az aljzat átalakítása.

Megbízható és innovatív aljzat átalakítás

Az épületek szerkezeti átalakítása az esetek többségében a modernizáláshoz köthető, amely során szeretnénk, ha az ingatlan szorosan a kényelmi és funkcionális igényeinknek megfelelően lenne kialakítva, melynek következtében az aljzat átalakítása is gyakori munkafolyamat. Az aljzat átalakítás számos különböző igénynek megfelelően történhet, például emeletek átjárhatóságának kialakítása és összenyitása, vagy fényáteresztő nyílások létrehozása, azonban a folyamat során elsődleges, hogy olyan technológiai megoldást válasszunk, ami nem okoz kárt a szerkezetben, melyre kézenfekvő megoldás a betonvágás.

A betonvágás napjaink egyik leginnovatívabb lehetősége, amely korszerű szerszámok és gépek segítségével, károkozás nélkül teszi lehetővé az ingatlanok szerkezeti átalakítását:

  • Maximális méretpontosság valósítható meg
  • Az épület szerkezetében nem keletkezik kár, mivel a rezgés minimalizálható betonvágás során
  • A betonvágás minimális mennyiségű porképződéssel jár
  • Az aszfalt és a térbeton, a vasbeton födém vágására szolgáló technológia

A sík betonvágás korszerű és precíz eljárás, melynek segítségével minden egyedi elképzelés megvalósítható, hogy olyan otthont teremthessen szerettei számára, amilyet megálmodott!

Válassza a profikat!

A Diamondpower változatos szolgáltatási körével gyémánttechnológiás betonfúrással és betonvágással fényáteresztő nyílások készítésében is áll az Ön rendelkezésére, aljzatok átalakítása során, az elképzeléseinek megfelelően. Részletes tájékoztatásért látogasson el a www.diamondpower.hu weboldalunkra, valamint egyéni kérdéseivel és igényeivel forduljon hozzánk bizalommal a 70/3636-984-es és 30/3939-785-ös telefonszámokon, illetve az info@diamondpower.hu e-mail címen és reméljük hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között tudhatjuk!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
balintbarkacs.unas.hu
Minőségi műanyag kül- és beltéri ablakpárkányok

Az otthonteremtés során számtalan esztétikai és funkcionális lehetőség közül válogathatunk, hiszen a mai, korszerű piaci kínálatban mindenki megtalálhatja az elképzeléseinek...

Close