Kövess minket!
  
     

Épületek falazatának átalakítása

Épületek falazatának átalakítása
2014, március 13.

Az építészet és az építészeti technológiák meghatározó fejlődésen mentek keresztül az elmúlt idők alatt, változtak a funkcionális, esztétikai és kényelmi igények egyaránt. Napjainkban gyakori, hogy már kész ingatlant vásárolunk, melyeknél előfordul, hogy akár évtizedekkel ezelőtt épült az akkori igényeknek és az első tulajdonosok elképzeléseinek alapján, ennek megfelelően elsődlegesen az építészeti téralkotás alapvető elemei, a falszerkezetek szorulnak átalakításra.

Falszerkezetek

A falszerkezetek elsősorban a térelválasztást szolgálják, továbbá tartószerkezeti, teherhordó és teherelhárító szerepet töltenek be. Ezeknek a szerkezeti elemeknek meg kell felelniük a tartószerkezeti és épületszerkezeti követelményeknek, valamint gazdaságossági és esztétikai szempontoknak. Amikor egy kész szerkezettel rendelkező ház tulajdonost cserél, gyakran az új vevő nem elégedett a kialakítással, nem felel meg a funkcionális elképzeléseinek, ízlésének, valamint régi ház esetében a modern környezetbarát és energiatakarékossági elvárásoknak. A modern eszközöknek, naprakész szaktudással rendelkező szakembereknek és a fejlődő technológiai lehetőségeknek köszönhetően könnyedén áthidalhatóak ezek a problémák.

Falazatok átalakítása

A Dimondpower széles szolgáltatási palettáján az Ön számára is elérhető az épületek falazatának átalakítása az egyéni igényeinek megfelelően. Profin felszerelt eszközparkunknak és szakembereink sok éves tapasztalatának köszönhetően átalakítjuk, modernizáljuk a kívánt épületek falazatait. Vállajuk többek között nyílások készítését, falak bővítését, áttörését, szintre vágását, térelválasztó falak kivágását és légtechnikai nyílások kivitelezését. Mindenben állunk leendő ügyfeleink rendelkezésére, hogy élhető és kényelmes otthont teremthessen, amely hosszú évekig szolgálja majd az Ön és családja mindennapjait!

Amennyiben szakértőkre van szüksége épületek falazatának átalakításához, keresse cégünket a www.diamondpower.hu webcímen, valamint készséggel állunk rendelkezésére a 70/3636-984-es és 30/3939-785-ös telefonszámokon, illetve az info@diamondpower.hu e-mail címen!

Keressen minket bizalommal és bízunk benne, hogy hamarosan elégedett ügyfeleink között tudhatjuk Önt is!

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
diamondpower.hu
Speciális falvágás és fúrás a gyémánt erejével!

Cégünk, a Dimondpower kizárólag professzionális Hilti gépeket alkalmaz a különböző munkafolyamatok elvégzéséhez. Ezek a gépek, a gyémánttechnológia segítségével a minőségi...

Close