Kövess minket!
  
     

Ezért érdemes a fa ablakpárkány mellett döntenie!

Ezért érdemes a fa ablakpárkány mellett döntenie!
2017, június 29.

Itt a nyári időszak, vagyis eljött a házépítés, illetve a lakásfelújítás ideje. Az ablakok esetében mindig felmerül a kérdés, hogy vajon műanyag, alumínium vagy fa ablakpárkányok mellett érdemes döntenünk. Ahány ház, annyi szokás, de érdemes megfontolni a döntést. Az alábbiakban a fa ablakpárkányok mellett gyűjtöttünk össze néhány érvet.

Napjainkban a műanyag és az alumínium a legnépszerűbb anyag, ha ablakpárkányokról van szó. Az újépítésű házak szinte mindegyikében ezeket az anyagokat találjuk meg, azonban vannak még olyanok, akik a fa ablakpárkányok mellett döntenek, és ez nem véletlen.

A fa ablakpárkány esztétikusabbá varázsol bármilyen épületet, dekoratív megjelenésével azonnal felhívja magára a figyelmet, és különlegessé teszi otthonunk hangulatát. Ráadásul rengeteg különböző típus közül választhatunk, attól függően, hogy milyen színt szeretnénk, legyen szó akár tölgyről, juharfáról vagy mahagóniról. Ráadásul a fát kedvünkre formálhatjuk és festhetjük, így akár később is változó ízlésünkre szabhatjuk.

A fa sokkal inkább környezetbarát döntés, mint a műanyag, hiszen teljes mértékben újrahasznosítható. A közhiedelemmel ellentétben a fa ablakpárkány akár tartósabb is lehet, mint a műanyag. Míg utóbbi körülbelül harminc évig bírja, a rendesen karbantartott fa verzió akár élethosszig otthonunk része lehet. A fa ablakpárkány remek hőszigetelő, így télen segít csökkenteni a fűtésszámlát, míg nyáron a hőség kirekesztésében játszik szerepet. Sokan választják a műanyag ablakpárkányt kedvező ára miatt, de manapság már elérhető áron szerezhetjük be a fa ablakpárkányt is, ráadásul ne feledjük, hogy hosszú éveken keresztül élvezhetjük előnyeit.

Akár műanyag-, akár fa ablakpárkány mellett dönt, hozzánk bizalommal fordulhat! További információkért látogasson el honlapunkra, a www.parkanydiszkont.com webcímre, és tekintse meg termékeink széles választékát! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-366-6151-es telefonszámon, illetve az info@redonydiszkont.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Tudnivalók a cserépkályha bontásáról
Tudnivalók a cserépkályha bontásáról

Cserépkályhák esetében gyakorta előfordul, hogy át kell rakatni más helyiségbe fűtőberendezést, ehhez pedig szakszerű bontási folyamatokat kell elvégezni. Ahhoz, hogy...

Close