Kövess minket!
  
     

Fa utánzatú térkövek a különféle lakberendezési- és kertalakítási stílusokhoz

Fa utánzatú térkövek a különféle lakberendezési- és kertalakítási stílusokhoz
2015, január 20.

Otthoni környezetünk és életterünk kialakítása során számtalan különféle lakberendezési stílus és kertalakítási lehetőség áll rendelkezésünkre, hiszen a harmonikus és egységes környezet megteremtése során elengedhetetlen, hogy a külső és belső tereket egyaránt ízlésünk szerint formáljuk egységessé. A megfelelő egyensúly megteremtéséhez a design kiválasztása során a különféle térburkolatok meghatározó szerepet töltenek be, mivel egybefüggő és nagyméretű felületeket alkotva varázsolják esztétikussá életterünket.

A fa utánzatú térkövekben rejlő lehetőségek

A természetes anyagok használata otthonunkban már hosszú idő óta alapvető lehetőség, melyhez napjainkra számos design irányzat is társult, és az otthonteremtésben jelentős változásokat hozott, legyen szó klasszikus vagy modern stílusokról. A fa utánzatú burkolatok kül- és beltéren egyaránt ízlésesen illeszthetőek bármilyen környezetbe vagy társíthatóak egy-egy trendhez vagy irányzathoz, amellett hogy melegséget varázsolnak otthonunkba.

  • Rusztikus irányzatok: A fa utánzatú térkövek tökéletes kiegészítői lehetnek a különféle rusztikusabb, nyersebb vagy éppen természetes berendezési stílusnak, valamint a kertrendezés során is remek választást kínálnak mindazok számára, akik kedvelik a meleg hangulatot és természetességet.
  • Klasszikus irányzatok: A klasszikus lakberendezési és kertrendezési stílusok között megtalálható minden történelmi irányzat és populáris trend is, például art deco, romantika, pop art, barokk, stb. A fa utánzatú burkolatok alapvető és széles körben közkedvelt megoldásai ezeknek a stílusirányzatoknak.
  • Modern irányzatok: A mai stílusirányzatok között a minimalista és eklektikus vonalak egyaránt közkedveltek, így maximálisan kiegészítik egymást a fa utánzatú térburkolatok természetessége és az egyes high-tech elemek is.

A fa utánzatú térburkolatok nem csupán ízléses és természetes hatású burkolati megoldások, de a valódi faanyaggal szemben tartósabb, időt állóbb és számos egyéb szempontból is előnyösebb megoldást kínálnak kül- és beltéren egyaránt.

Válassza a minőséget!

A Full-Építő Kft. számos szolgáltatása között egy kreatív és esztétikus megoldást kínál mindazok számára, akik kül- és beltéren egyaránt használható, dekoratív burkolatokat keresnek, melyek közül a fa utánzatú burkolatok kitűnő választásnak bizonyulnak. Minőségi és gazdag termékkínálatunkért látogasson el a www.kreativko.hu weboldalunkra, valamint bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal a 06-20/931-85-28-as telefonszámon vagy az info@kreativko.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
IF
A gyémánttechnológiás épület átalakítás és a megújuló energiaforrások

Manapság, felgyorsult világunkban a nagymértékű energiafelhasználás és környezetterhelés az egyik legfontosabb megoldásra váró problémakör, hiszen lakossági és ipari felhasználó szinten...

Close