Kövess minket!
  
     

Festési tippek

Festési tippek
2014, február 24.

Ha csak szeretnék megújítani otthonunk kinézetét, egy kicsit megváltoztatni és új külsővel felruházni, egyszerű és jó megoldás lehet a kifestés.

Festés terén, csak a kreativitásunk szabhat határt a lehetőségeknek. Az egyszerű megoldások híve? Válasszon egy önszámára szimpatikus árnyalatot és fesse ki vele a teljes szobát. Nem igényel nagy festőtudást, akár magunk is elvégezhetjük a teljes munkát, mégis megújul a szobánk! Ha szereti az egyedi megoldásokat, akkor több színt, vagy éppen egy szín több árnyalatát is használhat a szobafestéskor. Például szereti a lilát? Válasszon egy közép vagy sötét árnyalatot, fesse ki a szoba két egymással szemközti falát, míg a fennmaradó kettőre, alkalmazzon egy árnyalatban passzoló világosabb színt. Ezzel a technikával már egy változatosabb, egyedi hatást érhetünk el.

Ne féljen az erősebb színektől!

Sokan ódzkodnak a markáns árnyalatok használatától, mivel könnyen sötétté tehetik a szobát. Egy kisebb, napfényben szegény szoba esetén ez meg is történhet, de ha egy világosabb színnel vegyítjük, például 1:3 arányban a fal alsó részén használjuk a sötétet, míg a fennmaradó 2:3-nál mondjuk, fehér színnel mázoljuk ki a szobát, akkor elkerülhetjük a túlzó hatást és egy dekoratív szobát alakíthatunk ki.

Fenti tippjeink nem igényelnek semmilyen extra segédeszközt vagy komolyabb tudást festés terén, így mi magunk is könnyedén elvégezhetjük a munkát, vágjunk bele!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube