Kövess minket!
  
     

Fontos tudnivalók a napelem rendszerekről – Felejtse el a tévhiteket, ismerje meg az előnyeit!

Fontos tudnivalók a napelem rendszerekről – Felejtse el a tévhiteket, ismerje meg az előnyeit!
2017, június 26.

Mostanság egyre többet hallhatunk a különböző típusú, megújuló energiaforrások felhasználásáról, és mindig az elsők között említik a napelem rendszereket. A berendezésnek számos előnye van, de a legfontosabb tudnivaló velük kapcsolatban, hogy működésük során nem szabadulnak fel káros anyagok, ezáltal a környezetünket sem szennyezi. A napenergia felhasználása kiváló lehetőséget nyújt számunkra, nem hiába emlegetik a jövő energiaforrásaként.

A napelem rendszerek a napenergia felhasználásával villamos energiát állítanak elő, aminek köszönhetően jelentős összeget takaríthatunk meg a számlák terén, ráadásul nem befolyásol minket semmilyen szolgáltató, így teljesen önállóvá válhatunk e téren. A napelem rendszere körül rengeteg tévhit terjeng, amelyeket nagyon fontos eloszlatni! Ha bármilyen kétes információt olvas, járjon utána, és inkább a megbízhatóbb forrásra hallgasson! Egy igazi szakember eloszlatja a kételyeket, amik a napelem rendszerekkel kapcsolatban felmerülhetnek.

Sokan azt állítják, hogy a berendezés csak akkor működik hatékonyan, ha napos idő van. Ez a leggyakoribb tévhit, ugyanis borús és esős időjárási feltételek mellett is megfelelően működik a rendszer, ilyenkor némiképp csökken a teljesítmény, de nem áll le a berendezés, néhány napos óra elég ahhoz, hogy feltöltődjön és megfelelő mennyiségű villamosenergiát biztosítson háztartásunknak. A másik rendszeres tévhit, hogy a napelem rendszer beszerzéséért és telepítéséért mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, ami később nem is térül meg. Napjainkban egyre több vállalkozás foglalkozik a rendszerek beüzemelésével, így a konkurencia megfigyelésének köszönhetően az árak folyamatosan csökkennek! Ami pedig a megtérülési időt illeti, természetesen időbe telik a rendszer kifizetődése, de ez hosszú távú befektetésnek számít, ami akár 30-40 éven keresztül is szolgálhatja otthonunk energiaellátását!

Ha szeretne élni a napelem rendszerek előnyeivel, keresse a Tiszta Energiák a Földért és Emberért Kft.-t! További információkat honlapunkon találhat a www.okosnapelem.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a +3620-331-3999-es számon, vagy írjon e-mailt a robotka.tamas@tisztaenergiak.hu címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
A lépcsőházak felújításának fontosságáról
A lépcsőházak felújításának fontosságáról

Nagyon sokan élnek bérházakban, vagy olyan társasházakban, amelyek a régi korokat idézik. Ha átlépjük az épületek kapuját egy igazi időutazáson...

Close