Kövess minket!
  
     

Gazdaságos lakástervezés

Gazdaságos lakástervezés
2014, március 26.

Akármilyen felüdítő új otthonunkat kialakítani vagy meglévőnket felújítani, mégis nagy gondot jelent, hogy akármilyen gazdaságos, megfontolt döntéseket próbálunk meghozni, mégis nagy anyagi ráfordítást igényel egy-egy ilyen munka lebonyolítása.

Éppen ezért szeretnénk pár hasznos tippel ellátni minden átalakítani, építeni vágyót!

Legyen otthonos, mintsem hatalmas! Rendkívül fontos, hogy ne essünk ebbe a hibába, hogy túlzásba esünk új otthonunk méreteit illetően. A legfontosabb, hogy a vásárlás során mindenképpen szabjunk meg egy anyagi limitet, ami fölé nem mehet a vételár, de ebben az esetben se feledkezzünk meg arról, hogy ne vásároljuk túl magunkat.

Lehet, hogy az adott összegből hozzájutunk egy nagyobb otthonhoz, de ha rossz állapotú, akkor még jelentős mennyiségű anyagi ráfordítást igényel, a hibák kijavítása, illetve annak jövőbeli fenntartása.

Anyagfelhasználás

Bár jelentős különbségeket tapasztalhatunk árkategóriák terén, és lehet, csábító gondolat az olcsóbb termékek választéka, mégis érdemesebb olyan anyagokat kiválasztani, melyek jó minőségűek. Természetesen nem kell a legdrágább csempéket felvásárolni, de a lehetőségekhez mérten törekedjünk az akciók, leárazások kifogására, azaz a lehető legjobb ár-érték arányú építőipari termékek megvásárlására.

Mindent összefoglalva tervezzük meg alaposan, hogy mire mennyi anyagi ráfordítást tudunk biztosítani és azt folyamatosan szem előtt tartva alkossuk meg álmaink otthonát.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
hazfelujitas.net-lakberendezes
Lakberendezési tippek kezdőknek

A költözések legkellemesebb pontja az új otthon bebútorozása. Vége a nagy javító és festő munkáknak, már csak a kellemes, kreatív,...

Close