Kövess minket!
  
     

Gazdaságosan működtethető környezetbarát otthon: A fényáteresztő nyílások

Gazdaságosan működtethető környezetbarát otthon: A fényáteresztő nyílások
2014, július 16.

Napjainkban a folyamatosan emelkedő, megterhelő közüzemi kiadásoknak, valamint a környezettudatos életmódnak köszönhetően az ingatlan tulajdonosok igyekeznek felkutatni és alkalmazni azokat a modern lehetőségeket, melyek segítségével gazdaságosan működtethető és környezetbarát otthont teremthetnek szeretteik számára.  A lakás- és házfelújítások során elsődleges szemponttá vált manapság a korszerűsítés és a költséghatékonyság, melyeknek következtében a környezetterhelés is számos szempontból csökkenthető.

A fényáteresztő nyílások

A fény alapvető létigénye minden élőlénynek, ezért otthonunk kialakítása során fontos szempont, hogy világos és napfényes életteret teremthessünk, melynek következtében csökkenthetjük közüzemi számláinkat és az energiafelhasználást, valamint hosszútávon élvezhetjük a napfényes lakás által biztosított pozitív élettani hatásokat. A fényáteresztő nyílások alkalmazása elsősorban a lapos tetős épületek esetében váltak széles körben népszerűvé, hiszen az igényeknek megfelelően különböző fényáteresztő képességgel rendelkező nyílások alakíthatóak ki, ez által az egyszeri befektetés rövidtávon megtérülő környezetbarát előnnyé alakul.  Ahhoz, hogy biztosítsuk a természetes napfény akadálytalan beáramlását, megfelelő nagyságú és minőségű ablaknyílásokra, valamint fényáteresztő nyílásokra van szükség, melyek utólagos kialakítására modern korunk egyik hatékony megoldása a gyémánttechnológiával történő betonvágás és fúrás. A gyémánttechnológiás falvágás maximális biztonsággal alkalmazható az épület szerkezete szempontjából, valamint gyors, biztonságos és eredményes lehetőséget kínál a tulajdonosok számára. Továbbá a fényáteresztő nyílások nem csupán magánotthonok esetében, de ipari és vállalti épületek természetes, gazdaságos és környezetbarát megvilágítására is kiválóan alkalmazhatóak.

Válassza a profikat!

A Diamondpower változatos szolgáltatási körével gyémánttechnológiás betonfúrással és betonvágással fényáteresztő nyílások készítésében is áll az Ön rendelkezésére, hogy otthona olyan gazdaságossá és környezetbaráttá váljon, amilyet elképzelt. Részletes tájékoztatásért látogasson el a www.diamondpower.hu weboldalunkra, valamint egyéni kérdéseivel és igényeivel forduljon hozzánk bizalommal a 70/3636-984-es és 30/3939-785-ös telefonszámokon, illetve az info@diamondpower.hu e-mail címen és reméljük hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között tudhatjuk!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
felepito.hu
Költséghatékony és modern építkezés: Könnyűszerkezetes házak

Napjainkban a modern technológiai lehetőségeknek köszönhetően az építőipar számos területen forradalmi és innovatív lehetőségeket kínál a leendő tulajdonosok számára, hiszen...

Close