Kövess minket!
  
     

Gondoljon a tavaszi rovaráradat mellőzésére már most!

Gondoljon a tavaszi rovaráradat mellőzésére már most!
2016, december 1.

Otthona felújítását tervezi, vagy új ház építése vár Önre, ahol minden részletre kellően ügyelve szeretné kialakítani helyiségeit? Igaz, hogy még a hideg téli napokat éli, de hamar itt lesz a tavasz, amikor rovarok áradata veheti körbe. Éppen ezért fontos gondoskodnia már előre az ellenük történő védelemről, amit szúnyoghálókkal remekül megtehet.

Többségünk kifejezetten kellemetlen pillanatokat él át, amikor a szárazabb és melegebb idő beköszöntével megjelennek a szúnyogok, és egyéb betolakodók. Házfelújítás során, de más esetekben is kiemelten fontos erre gondolnunk, és időben cselekednünk a megelőzés érdekében. Szúnyogháló felszerelésével kiválóan járhatunk el, ráadásul elképzeléseink szerint dönthetünk rolós szúnyogháló, szúnyoghálós ajtó, vagy más hasonló, hasznos eszköz mellett. Mérvadó, hogy pontosan melyik helyiségbe milyen típust kérünk, és honnan igényeljük őket, hiszen magas minőségük, időtállóságuk, és szakszerű felhelyezésük is elengedhetetlen.

Ha fontos Önnek is saját, és családja egészsége, biztonsága, és hatékonyan szeretne tenni a rovarok ellen, Fény Őr Kft-nknél a lehető legjobb eszközökhöz juthat. Szúnyoghálók többféle típusát nyújtjuk, amelyek közül lehetősége van kiválasztani a legmegfelelőbbet. Rolós szúnyoghálót, és szúnyoghálós ajtót is biztosítunk, amik maximálisan eleget tesznek az egyedi igényeknek. Redőnyöket, és speciális kialakítású szúnyoghálós redőnyt szintén megrendelhet tőlünk. Tekintse meg honlapunkat, a www.parkanydiszkont.com oldalon, és informálódjon részletesen velünk kapcsolatban, valamint termékeink tulajdonságait illetően!

Lakása felújítása során, vagy ha új otthonba költözik, ne feledkezzen meg a szúnyoghálók felszereléséről sem! Kisgyermekkel költözve pedig főként ügyeljen erre a tényezőre! Igényeinek megfelelő méretű és típusú szúnyogháló beszerzése céljából forduljon hozzánk! Keressen minket elérhetőségeinken, a 06-20-3666151 –es telefonszámunkon, vagy az info@redonydiszkont.hu e-mail címünkön!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
akciosablak-hu-16-nov
Hogyan válasszuk ki a megfelelő bejárati ajtót?

A megfelelő bejárati ajtó kiválasztása az egyik legfontosabb döntés, amit egy házépítés vagy házfelújítás során meghozunk. A bejárati ajtó jelképezi...

Close