Kövess minket!
  
     

Házátalakítás 2017-ben? Igen!

Házátalakítás 2017-ben? Igen!
2017, január 31.

Egy lakás vagy ház felújítás, illetve átalakítása sosem egyszerű feladat. Megterhelő lehet mind anyagilag, mind türelmileg. Ahhoz, hogy egy átalakítás ne járjon felesleges stresszel, érdemes korszerű és precíz megoldásokat választani. A betonvágás pontosan ezek közé tartozik, ugyanis, amíg nem jelent meg a gyémánttechnológiás vágó eszköz, addig, ha egy falat át szerettünk volna alakíttatni, például egy válaszfalba ablakot vagy rést vágatni, sokkal nagyobb felületet kellett lebontani, mint az szükséges lett volna. A korszerű betonvágás esetében nincsenek felesleges bontási felületek!

De hol is érdemes a betonvágás technológiáját alkalmazni, ha át szeretnénk alakítani otthonunkat?

  • Konyha – Ebben a helyiségben számtalan átalakítás végezhető el, melyhez szükséges lehet a falvágás. Például, ha a konyhát egy válaszfal különíti el a nappalitól, esetleg az étkezőtől, kialakíthatunk egy félig nyitott vagy teljesen egybevont amerikai konyhát. De a betonvágás segítségével egy új szellőztető berendezést is könnyedén beépíthetünk, illetve plusz ablakot is kialakíthatunk.
  • Fürdőszoba – Hasonlóan a konyhához, akár szellőztetőt, akár ablakot is könnyedén kialakíthatunk ebbe a helyiségbe falvágással. Illetve, ha a zuhanyzó fallal van leválasztva, azt is könnyedén átalakíthatjuk!
  • Hálószoba – Akár csak a konyha esetében, ha a hálószoba a nappali mellett található, és szeretnénk a két helyiség közé nyílást kialakítani, a betonvágás tökéletes megoldás lehet a problémára! Az ablakvágás ebben a helyiségben is lehetséges!

Természetesen ezeken felül szinte bármilyen helyiségben kialakítható számtalan megoldás, hiszen a betonvágás technikájával szinte csak a képzelet szabhat határokat! Ahhoz azonban, hogy a végeredmény tökéletes legyen, mindenképpen válasszon minket, hiszen tapasztalatunk és szaktudásunk garantálja a minőséget! Látogasson el honlapunkra, a www.diamondpower.hu-ra, és tekintse meg szolgáltatásainkat, illetve referenciáinkat! Kérdés esetén állunk rendelkezésére akár telefonon, a +3670/3636-984-es számon, akár e-mailben az info@diamondpower.hu címen.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
2017 kedvenc burkolatai, helyiségekre bontva!
2017 kedvenc burkolatai, helyiségekre bontva!

Beköszöntött az új esztendő, és ezzel együtt megérkeztek az idei lakberendezési és építészeti irányzatok, amik magukba foglalják az éppen aktuális...

Close