Kövess minket!
  
     

Hogyan szállítsuk bútorainkat?

Hogyan szállítsuk bútorainkat?
2015, október 28.

Lassan kész a ház felújítása, megtörtént a festés, már minden tiszta és rendezett. Ebben a fázisban érkezünk el a felújítás egyik legkreatívabb szakaszához, a bútorok összeválogatásához. Ez pedig, bár igen látványos és sokak számára talán a leginkább kedvelt fázis, mégis sok nehézséggel jár. Hogy miért? Kevesen rendelkezünk kellően nagy gépjárművel ahhoz, hogy nagyobb méretű bútorokat, berendezési tárgyakat szállítsunk, ugyanakkor a lakberendezési áruházak által kínált házhozszállítás sokszor igen borsos árú, és általában nem is túlságosan rugalmas. Mit lehet ilyenkor tenni? Erre a kérdésre válaszolunk cikkünkben.

Először is, ne essünk kétségbe, hiszen ma már erre a helyzetre is van megoldás. Mi az autóbérlést javasoljuk. Ennek előnyei a következők:

  • A bérelt autót pontosan annyi időre tudjuk elhozni, amennyire nekünk szükségünk van. Ha például tudjuk, hogy csak egy napra kell, amikor az áruházból elhozzuk a szükséges bútorokat, akkor erre is van lehetőség. Jó ötlet lehet azonban, ha ilyenkor nem csak egy, hanem inkább két-három napra béreljük ki az autót, hiszen könnyen előfordulhat, hogy a lakberendezéskor általános feszített tempóban elfelejtünk valamit, ilyenkor pedig jól jöhet, ha vissza tudunk menni az üzletbe.
  • Költözéskor a hosszabb távú autobérlés lehet a megoldás! Ha nem egy áruházból, hanem korábbi otthonunkból, esetleg rokonoktól, ismerősöktől is szállítunk bútort, valószínűleg nem tudjuk egy nap alatt megoldani a feladatokat.
    Előfordulhat, hogy a munka vagy más teendők mellett például csak hétvégenként, vagy néhány nap kihagyással tudunk a szállítással foglalkozni. Ebben az esetben érdemes hosszabb távra, akár több hétre is kibérelni a gépkocsit, így biztosak lehetünk benne, hogy az autó mindig rendelkezésünkre áll és épp akkor végezhetjük el a teendőinket, amikor elég időt tudunk rá szakítani.

Ha Ön is épp ebben a helyzetben van és autóbérlésre van szüksége, forduljon cégünkhöz és tájékozódjon a részletekről www.kisnagyautoberles.hu weboldalunkon! Ha pedig további kérdése lenne, érdeklődjön a +36 20 474-0712-es telefonszámon, vagy a  berles@kisnagyautoberles.hu  e-mail címen, ahol kollégáink örömmel állnak rendelkezésére!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
gyerekbútorra
Hogyan rendezzük be a gyerekszobát?

A gyerekszoba berendezése nem egyszerű feladat, hiszen a gyermek fejlődése újabb és újabb igényeket teremt, amelyeket a szobának követnie kell,...

Close