Kövess minket!
  
     

Ideális konyha családra tervezve

Ideális konyha családra tervezve
2016, április 1.

Modern konyhája kialakításának módján gondolkodik? Szeretne egyedi konyhabútorokkal berendezett konyhát, de mindezt az egész családja igényeinek megfelelően? A kényelmes és modern konyha egyszerre felhasználóbarát és funkcionális is.

Otthonunkban a legtöbb időt általában a konyhában töltjük, attól függetlenül, hogy mekkora a házunk. Ez a helyiség több funkciót tölt be, ugyanis azon kívül, hogy itt készítjük ételeinket, más, napi szintű tevékenység folytatásának is teret ad. Sokkal jobban érezzük magunkat, ha átlátható, stílusos a konyhánk, és praktikusan tudunk ténykedni, tárolni. Az egyedi konyhabútor ebben nagy szerepet játszik, hiszen esztétikus kivitelezéssel, igényünk szerinti elrendezéssel nem csak a főzési munkálatok, hanem az egyéb tennivalók is könnyebbé válnak. Minél nagyobb családban élünk, annál több feladattal kell megbirkóznunk, hiszen gyerekek mellett rengeteg teljesítendő feladat vár ránk. Modern konyhát magunkáénak tudva lényegesen egyszerűbb lehet, ugyanis jól kialakított, egyedi konyhabútorok segítségével gyorsabbak és ügyesebbek lehetünk mindennapi teendőink elvégzésében. A modern konyhában a munkafelületekre karcállóság, víz- és hőállóság, és nem utolsó sorban könnyű tisztíthatóság jellemző. Ezeknek még inkább örülhetünk, ha kisgyermekek is megfordulnak a konyhában, hiszen hamar okozhatnak felfordulást. Ötletek, amiken érdemes mindenképp előre gondolkodni az egyedi konyhabútorok igénylésénél:

  • Testi adottságokhoz igazodó méretezés
  • Beépíthető készülékek helyének meghatározása
  • Kisgép tároló kialakítása
  • Kihúzható asztal az aktuális feladatokhoz

Az egyedi konyhabútor kiválasztása alapos előkészítést igényel, majd a megrendelést fontos színvonalas munkát végző szolgáltatónál intézni.

Álomkonyhája kialakításához nagyszerű segítséget nyújtunk az In-Pulse Design Kft. dolgozóiként. Rövid időn belül teljesítjük kérését, és ötletekkel is szívesen járulunk hozzá ahhoz, hogy modern konyhája igazán egyedülálló legyen az egész családja számára. A www.inpulse.hu honlapunkon szolgáltatásunkról minden fontos információt megtudhat.

Legyen több ideje családjára! Alakítsa konyháját kényelmessé és praktikussá! Kérdéseivel, észrevételeivel keressen fel bennünket a 06-20-4439777 –es telefonszámunkon, és az info@inpulse.hu e-mail címünkön!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Minőségi ablakok
Otthonunk színvonalas és minőségi felújítása

Teljes körű felújítást tervez otthona körül, és az árnyékoláshoz kapcsolódó valamennyi termék beszerzése is a fontos lépések között szerepel? Praktikus...

Close