Kövess minket!
  
     

Időzítse a nyári időszakra a lapostető szigetelést!

Időzítse a nyári időszakra a lapostető szigetelést!
2018, július 30.

A nyár és a kora-ősz a legideálisabb időszak a házfelújítási munkálatok elvégzéséhez. Az időjárás ilyenkor a legkedvezőbb: egyrészt a dolgozók sem fagynak meg, másrészt a fűtéssel sem kell bajlódni. Éppen ezért érdemes a meleg hónapokra időzíteni a lapostető szigetelését is.

A lapostetők az 1960-as évektől kezdve váltak egyre népszerűbbé, köszönhetően egyszerű és költséghatékony kialakításuknak. Az ekkoriban beépített lapostető szigetelések azóta már jócskán elhasználódtak, így időszerűvé válik a cseréjük. A szigetelés megújítása nem igényel komoly bontási munkálatokat, ezért nem érdemes ezen spórolni.

A lapostetőnek van egyfajta rossz hírneve, sokan csak a problémát, az átázás veszélyét látják benne. Pedig megfelelő szigetelés esetén a lapostetővel valójában jobban járunk, mint a hagyományos kialakítású cseréptetővel. Míg utóbbinak csak egyetlen funkciója, hogy fedje házunkat, a lapostető terasszá, vagy kertté alakítható, így kettő az egyben használható tetőként és kertként is. A tetőkerttel egy csepp természetet tudunk csempészni a városi betonfalak közé, ám ez nem valósítható meg megfelelő lapostető szigetelés nélkül.

Miből is áll a lapostető szigetelés? Először is szigetelőanyagból, azaz bitumenes lemezekből. Ez a szigetelőanyag azért olyan népszerű, mert rugalmas, tartós és ellenálló, ezért kifejezetten jó választásnak bizonyul. A lapostető szigetelés beépítése többféleképpen történhet, egyenes vagy fordított rétegrenddel, attól függően, hogyan szeretnénk elhelyezni egymáshoz képest a víz- és a hőszigetelő réteget. Természetesen az ilyen jellegű munkálatok minden esetben profi szakembereket igényelnek, hiszen egy rosszul kialakított lapostető szigetelés később komoly károkat okozhat.

Megbízható szakembert keres a lapostető szigeteléshez? Forduljon az Aqua-szig Bt.-hez bizalommal! További információért látogasson el honlapunkra, a www.minosegitetoszigeteles.hu webcímre, és tekintse meg szolgáltatásainkat! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-934-1490-es telefonszámon, illetve az aquaszig@gmail.com e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
kemeny-asz.hu180726
Miért érdemes már nyáron gondoskodni a kémény felújításról?

Még nem fordított időt a kémény állapotának ellenőrzésére idén? Netán már megtette ezt a lépést, viszont kellemetlen eredménnyel szembesült? A...

Close