Kövess minket!
  
     

Készíttessen egyedi zuhanykabint a tetőtérbe!

Készíttessen egyedi zuhanykabint a tetőtérbe!
2018, július 2.

A tetőtéri lakás számtalan előnnyel kecsegtet, de persze megvannak a maga nehézségei is, amiket azonban meg lehet oldani, csak jó szakemberek kellenek hozzá. A tetőtéri lakásoknak sajátos kialakításuk van, a lejtős plafon jellegzetes tulajdonságuk, de a szobák és egyéb helyiségek alaprajza is eltérhet egy átlagos lakásétól. Ez akkor jelent problémát vagy kihívást, ha szeretnénk a lakást felújítani, átalakítani, berendezéseket, bútorokat beépíteni. Az otthonát mindenki szeretné a lehető legteljesebb mértékben a saját igényeihez igazítani, egyéni stílusára formálni és olyanná tenni, ahol otthon érezheti magát minden időben. Ehhez a célhoz egy egyedi zuhanykabin kialakításával is közelebb kerülhetünk.

A zuhanykabinok többségét úgy tervezik, hogy egy standard méretnek, szabványos kialakításnak feleljenek meg, ám ezek a kabinok sokszor nem illeszkednek egy tetőtéri fürdőszobába, ezért ajánlott inkább az egyedi zuhanykabin mellett dönteni. Sok időt, fáradtságot és nem utolsósorban pénzt is megtakaríthatunk ezzel a döntéssel hosszú távon. Az egyedi zuhanykabinokat a megrendelő igényei alapján tervezik, méretpontosan, a személyes igényeket és a fürdőszoba sajátosságait szem előtt tartva. Nemcsak praktikusak lesznek, sokszor színvonalasabbak is, mint egyszerűbb társaik, ráadásul lehetőség van kiegészíteni őket egyedi részletekkel is.

Cégünk, a Fa-Üveg-Szabó Kft. azok számára kínál szolgáltatásokat, akik ilyen egyedi zuhanykabinokat keresnek, és szeretnék akár a tetőtéri fürdőszobájukat új, praktikus elemmel gazdagítani. Látogasson el www.uvegszabo.hu weboldalunkra, és ismerje meg a részleteket! Weboldalunkon informálódhat tevékenységünk részleteiről és referenciánkba is betekintést nyerhet. Amennyiben meggyőztük, lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeink egyikén, hogy minél hamarabb kiküldhessük árajánlatunkat! Hívjon minket a  06-30-75-75-158-as telefonszámon vagy írjon nekünk a szabo@uvegszabo.hu e-mail címre, mindenben rendelkezésére állunk!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Miért van szükség medencetechnikára?

Itt a nyár, amivel együtt a strandszezon is végre kezdetét vette, sokan azonban abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy egy...

Close