Kövess minket!
  
     

Költséghatékony és modern építkezés: Könnyűszerkezetes házak

Költséghatékony és modern építkezés: Könnyűszerkezetes házak
2014, június 19.

Napjainkban a modern technológiai lehetőségeknek köszönhetően az építőipar számos területen forradalmi és innovatív lehetőségeket kínál a leendő tulajdonosok számára, hiszen mindenkinek van egy álma a biztonságos, kényelmes és esztétikus otthonról, amely minden igényt maximálisan kiszolgál hosszú évtizedeken át. A családi házak építtetése napjainkban hosszadalmas, bonyolult és anyagilag megterhelő folyamat, amely gyakran tartogat plusz kiadásokat és bosszúságot a megbízóknak, azonban erre sokoldalú, költséghatékony és modern építkezési megoldást kínálnak a könnyűszerkezetes házak.

A könnyűszerkezetes házak előnyei

Az építkezés hosszadalmas és költséges folyamatait követően mindenkinek egyformán természetes igénye az élhető és gazdaságosan működtethető családi otthon, hiszen a manapság egyre növekvő közüzemi kiadások következtében a korszerű épületmegoldások remek és sokoldalú megoldást kínálnak a leendő tulajdonosok számára. A könnyűszerkezetes házak számos előnnyel rendelkeznek, melyek hosszútávon is gazdaságos lehetőségeket tartogatnak:

  • A könnyűszerkezetes házak építési technológiájának köszönhetően a munkafolyamatok párhuzamosan zajlanak, melynek következtében néhány hónap alatt felépülhet az álomotthon.
  • Az üzemileg előre gyártott építési elemeknek és anyagoknak köszönhetően óriási méretpontosság érhető el, ez által meghatározható az optimális anyagszükséglet is, így a költségek csökkenthetőek.
  • Az innovatív technológiának köszönhetően vékonyabb szerkezeti egységek alakítható ki, ez által azonos méretű területen nagyobb hasznos tér kialakítása érhető el.
  • A könnyűszerkezetes házak modern és minőségi építési anyagainak köszönhetően jobb hőszigetelési képesség érhető el, melynek segítségével csökkenthetőek a fűtési-hűtési költségek.
  • A hagyományos épületekkel szemben könnyedén tovább-, vagy átépíthetőek, bővíthetőek az épületek.
  • Dekoratív és modern megjelenéssel rendelkeznek.

Válassza a profikat!

A Fel-Építő Kft. sok éves tapasztalatának és megbízható, magasan képzett kollégái közreműködésével megannyi sikeres projektet és elégedett ügyfelet tudhat már maga mögött széles szolgáltatási körének köszönhetően, melyek között vállaljuk könnyűszerkezetes házak tervezését és kivitelezését is. Tekintse meg a www.felepito.hu weblapunkat bővebb információkért, valamint keressen minket bizalommal a 06/30 9329-401-es telefonszámon vagy az info@felepito.hu e-mail címen, hogy megépülhessen álmai otthona!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Installing our woodstove chimney!
Szerelt kémények

A korszerű és kényelmes családi otthon megteremtése során különböző modern és kreatív megoldásokkal élhetünk, melyekhez a megfelelő szakemberek segítségével praktikus...

Close