Kövess minket!
  
     

Környezetbarát árnyékolók

Környezetbarát árnyékolók
2015, március 4.

Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap az átlagember mindennapi életében a környezettudatos életmód. Már nemcsak arra figyelünk, hogy hova dobjuk a szemetet, és hogy mennyi vizet és áramot fogyasztunk. Ezek ma már alapvető dolgok, de többet is tehetünk a környezet védelméért és az energiatakarékosságért.

Az otthonunk tudatos kialakításával is aktívan hozzájárulhatunk ahhoz, hogy csökkentsük ökológiai lábnyomunkat. A különböző építőanyagok, kiegészítők, technikai megoldások ma már lehetővé teszik, hogy minden otthon energiatakarékos lehessen és a fenntartható fejlődés részeként hozzájáruljon egy átgondoltabb fogyasztás kialakításához. Persze nem mindenki engedheti meg magának a napelemeket, vagy hibridautókat, de ennél kisebb lépésekkel is haladhatunk a cél felé. Bizonyos kiegészítők, lakberendezési elemek is hozzájárulnak a környezetvédelemhez, sokszor olyanok, melyekről első látásra nem is gondolnánk, hogy szóba jöhetnek a választásnál.

Ki gondolná egy árnyékolóról, hogy segítségünkre lehet a környezetvédelemben? Az olyan árnyékoló elemek, mint a redőny, reluxa, szalagfüggöny vagy napvitorla képesek hozzájárulni egy épület gazdaságos energiafogyasztásához. Alapanyagukat tekintve a legtöbb ilyen árnyékoló műanyagból készül, ami már önmagában fél siker. A műanyag ugyanis, általában újrahasznosított anyagokból készül, és élettartama lejárta után maga is újrahasznosításra kerül, ahelyett, hogy a szeméttelepen végezné. Így a műanyagból készült árnyékolók kevésbé terhelik a környezetet.

Az árnyékolók használata már önmagában segítheti a háztartás terheinek csökkentését. Télen a nyílászáró elé helyezett árnyékoló hatékonyan szigetel, és képes benn tartani a meleget, így nem kell nagyobb energiával fűteni. Nyáron ugyanakkor egy hatékony napvitorla, vagy szalagfüggöny megakadályozza, hogy a forró napsugarak betűzzenek a helyiségbe és a kelleténél jobban felmelegítsék azt. Így a klíma berendezés használata is minimalizálható, ami pedig köztudottan rengeteg energiát emészt fel.

Minőségi árnyékolókat keres nagy választékban? A www.albalamella.hu minden igényt kielégítő árnyékoló kínálata praktikus és dekoratív, termékeivel Ön is hozzájárulhat egy élhetőbb világ megteremtéséhez! A +36-70-420-1933-as telefonszámon, és az info@albalamella.hu elérhetőségeinken minden kérdésére örömmel válaszolunk! Keresse fel cégünket, ha ajánlatunk elnyerte a tetszését!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
kreativko.hu
Fa utánzatú térkövek a különféle lakberendezési- és kertalakítási stílusokhoz

Otthoni környezetünk és életterünk kialakítása során számtalan különféle lakberendezési stílus és kertalakítási lehetőség áll rendelkezésünkre, hiszen a harmonikus és egységes...

Close