Kövess minket!
  
     

Környezettudatos lakásfelújítás

Környezettudatos lakásfelújítás
2014, május 5.

Egy felújítás nem csak azt jelentheti az emberek számára, hogy szeretnék otthonuk látványát megújítani, hanem azt is, hogy mindezt úgy szeretnék megvalósítani, hogy közben a környezettudatos megoldásokat választják.

Meglehet, hogy ez nem jelenik meg konkrét motivációként, azonban azzal, hogy nyílászáróit, új jól záródó darabokra cseréli, nem csak saját költségeinek kedvez, hiszen csökken a számlák mind a nyári, mind a téli időszakban, hanem azt is, hogy ezzel a csökkentett energiaigényével kedvez a környezetnek is.

Vannak, akik a meleget, vannak, akik a hideget viselik jobban, így lehet, hogy a téli időszakban kedvesebbet költenek a fűtésre, azonban a nagy melegekben nem tudják megállni, hogy különböző hűtőeszközök használata nélkül megmaradjanak a lakásban, ami megfelelően záródó nyílászárók nélkül kidobott pénz! Igaz ez fordított esetben is, amikor a fűtéssel próbáljuk kompenzálni az ablakok nem megfelelő záródását és ontjuk ki a meleget.

A Tamás-Ablak kizárólag olyan ablakokat kínál Vásárlói számára, amelyek rendkívül jó hőszigetelő képességgel rendelkeznek, így hosszú távon bőven megtérül a befektetése!

Egy másik nem elhanyagolható szempont, hogy ezek az új ablakok jóval nagyon biztonságot jelentenek a betörőkkel szemben, mint a régi egyszerű zárral felszerelt darabok.

Kínálatunkban különböző kilincseket találhat, melyek vagy nyomógombbal, vagy zárral vannak ellátva, így tovább növelik annak hatékonyságát!

Ha pedig már belevág a nyílászárók cseréjébe, érdemes a redőnyökről is egy pár szóban megemlékezni.

Bár sokak számára a redőny megléte egyértelmű, a valóságban rendkívül sok olyan otthon van, ahol egyáltalán nincsenek felszerelve ilyen rendszerek. Ezen eszközök nem csak árnyékolástechnikai szempontból hasznosak, de egy újabb védelmi vonalat biztosítanak az Ön biztonságának érdekében.

Egy redőny leszerelése vagy elmozdítása nagy zajjal jár, így a rablókat elrettenti annak megléte és inkább választanak egy könnyebb célpontot.

Ha nem szeretne célponttá válni, válassza a Tamás-Ablak termékeit, és élvezze az otthon nyugalmát gazdaságos és biztonságos otthon kényelméből!

Látogasson el weboldalunkra és ismerje meg termékeink széles választékát, vagy bővebb információkért keressen minket elérhetőségeinken!

http://tamasablak.hu/

Tamás-Ablak Kft.

Székhely:3524 Miskolc Klapka György 7.
Csepeli Raktár: II. Rákóczi Ferenc utca
Telefon:+36 / 70 343 31 88, +36 / 46 753-671

E-mail: info@tamasablak.hu

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
diamondpower.hu
Utólagos nyílások kialakítása falvágással

Mindenkinek van elképzelése az álomotthonról, mely minden funkcionális és kényelmi igényt maximálisan kielégít és ahol kellemes napokat tölthet szeretteivel, azonban...

Close