Kövess minket!
  
     

Különleges dekoráció a Montelli egyedi anyagával!

Különleges dekoráció a Montelli egyedi anyagával!
2015, október 28.

Egyedülálló, ízlésének megfelelő, ugyanakkor korszerű és kiváló minőségű anyaggal szeretné megoldani otthona dekorációját? Számos lehetőség közül válogathat, de sajnos nehéz olyan anyagot találni, amely teljesen, igényei szerint alakítható. A Montelli burkolata egyszerre tükrözi a modern stílust, és ad környezetbarát és tartós megoldást.

Mindenki szeretné, ha saját lakása elképzelései szerint tündökölne, és ezzel naponta büszkélkedhetne, a háztartási feladatok miatt azonban nem elég a szépség, a tartósságot, az ellenálló képességet is figyelembe kell venni. Nézzük például a konyhát, ahol a pulton naponta dolgozunk, húst vágunk, krumplit pucolunk, így fontos, hogy konyhapultunk anyaga tartós és terhelhető legyen.

A Montelli alapanyag használatával csodaszép eredményt érhetünk el belterek dekorációját illetően. Pozitív tulajdonságai közé tartozik a más anyagokkal való kombinálhatósága, higiénikussága. Szerkezete meggátolja a folyadékok beszívódását, utánozhatatlan képességet, természetes hatást biztosít. Egyszerűen letisztítható, a baktériumok megtelepedése pedig ki van zárva.

Miért érdemes a Montelli alapanyag mellett dönteni?

  • Egyéni elképzelés szerint formálható.
  • Kiváló minőségű.
  • Hosszú időn keresztül helytálló.
  • Különösen ellenálló képességű.

Az Akrilux olyan egyedülálló, minőségi termékeket kínál mindenki számára, amelyek környezetbarát anyagból készülnek, és rövid időn belül, költséghatékonyan kivitelezhetőek. A www.akrilux.hu honlapon elolvashatják többek között a Montelli anyaggal kapcsolatos információkat és érdekességeket, termékkínálatunkban pedig találkozhatnak a Corian és a Marotte kiválóságaival is, melyek mind, egytől-egyig tökéletesen harmonizálnak majd otthonuk kialakításával.

Dekorálják és tegyék még szebbé otthonunkat a Montelli kiváló színvonalú alapanyagával! Amennyiben minket választanak, garantált a hatékony, megbízható és gyors munkavégzés. Vegyék fel velünk a kapcsolatot az info@akrilux.hu e-mail címen, vagy a 06-1/403-4958-as telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
tamasablak.hu
A műanyag nyílászárók szakszerű tisztítása

Az évszakváltásoknál hajlamosak vagyunk nekiállni a nagytakarításnak, ilyenkor pedig általában sor kerül a műanyag ablakok letisztítására is. Nem mindegy viszont,...

Close