Kövess minket!
  
     

Lakásfelújítás – generál kivitelezővel végeztessük?

Lakásfelújítás – generál kivitelezővel végeztessük?
2017, október 6.

Amikor használt ingatlant vásárolunk, akkor az első dolog, ami még beköltözés előtt szükséges lesz, az a lakásfelújítás. Ha hosszú távra tervezünk, akkor mindennek passzolnia, működnie kell, és minden részletnek a mi ízlésünket kell tükröznie, mivel ez kihat az életminőségünkre!

Alapvető kérdés, hogy generálkivitelezőt bízzunk-e meg a lakásfelújítással, vagy mi magunk hangoljuk össze a munkálatokat. Az előbbi nehéz terhet vesz le a vállunkról, nem kell napi több órát szervezéssel töltenünk. A végeredmény viszont nem feltétlenül lesz drágább, mert a szervezetlenségből fakadó hibák akár jelentősen növelhetik is a költségeinket! Ha a burkoló a munka felénél eltűnik, a kőműves nem megfelelő minőségű anyagokat használ, vagy nem javítja ki a hibákat, amiket elkövetett, hosszadalmas vitáknak nézhetünk elébe, és valószínűleg a pénzünk egy részének is búcsút inthetünk. A generál kivitelező feladata az, hogy felügyelje a munkát, és az ilyen helyzeteket elkerülve végezze el a lakásfelújítást!

Az építőanyagok kiválasztásánál egyszerűbb a helyzet, hiszen nagyobb az összhang az ár és az érték között. Az olcsó termékeket kerüljük, ugyanakkor hasonlítsuk össze az árakat! Mind a burkolóanyagok, mind a festékek legyenek a lehető legjobbak, és a szerelvényeket is gondosan válasszuk ki, hiszen hosszú távra tervezünk a lakással. A minőséget tartsuk szem előtt, ellenőrizzük a tanúsítványokat és a bizonylatokat! Csak így vehetünk át egy minden igényünket maradéktalanul kielégítő otthont, s érezhetjük azt, hogy jó helyre került a pénzünk, volt értelme a lakásfelújításnak!

Ha megbízható generál kivitelezőt keres, a Mizse Masters Építőipari Kft. 20 éves tapasztalata garancia a minőségre és a korrekt munkára! Keresse fel a www.mizsemasters.hu webcímet, tekintse meg a referenciamunkákat, és tájékozódjon a generál kivitelezésről! Ha kérdése lenne, hívja a +36-30-743-2974-es, vagy a +36-30-921-6312-es telefonszámot, illetve írjon a mizseilajos1@gmail.com e-mail címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Az építőipari javításokról
Az építőipari javításokról

Számos oka lehet annak, hogy építőipari javításra van szükségünk. Leomló vakolat, megrepedt fal, de akár súlyosabb probléma kijavítása házilag nem...

Close