Kövess minket!
  
     

Lakásfelújítás? Tegye otthonát zölddé!

Lakásfelújítás? Tegye otthonát zölddé!
2014, február 24.

Gyakran elgondolkodik azon, hogy miért is ilyen magasak a számlái? Miért ekkora a víz és áramfogyasztása? Tegye otthonát zölddé és az anyagi ráfordítása megtérül!

Egy felújítás során érdemes olyan változásokat is alkalmazni, amelyekkel energiatakarékosabbá tehetjük otthonunkat, vagy olyan fejlesztéseket végezni, melyekkel gazdaságosabbá tehetjük mindennapi életünket.

Nyílászárók cseréje

Ha lakásfelújításra adjuk a fejünket érdemes arra felkészülni mind anyagilag, mind pedig tervezeti szinten. Kezdjük az elején! Otthonában régiek a nyílászárók és télen folyamatos szélmalomharcot vív a beáramló hideggel, amit a fűtés feltekerésével próbál kompenzálni? Váltson! Bár nagyobb anyagi terhet jelent az összes nyílászáró cseréje, de ez hamar meg is térül a későbbi számlákban, hiszen az új ablakok jól zárnak, bent tartják a meleget, így kevesebbet kell költenie fűtésre.

Szigetelés

Tovább fokozandó a jó hőszigetelést, érdemes megbízni egy szakembert, hogy mérje fel otthonunk szigeteltségét, amennyiben az nem megfelelő vagy az évek folyamán sokat romlott az állapota, érdemes utólagos hőszigetelést végezni. Ez ma már könnyebben kivitelezhető megoldás, így nem jelent nagy problémát a munka lebonyolítása.

Ezek a változtatások természetesen, nagyobb anyagi ráfordítást és hosszabb időt vehetnek igénybe, de az elkövetkezendő években bőven megtérül nem csak anyagiakban, de környezetünk is hálás lesz csökkentett fogyasztásunkért!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
hazfelujitas.net-Felujitasi-tippek-1
Festési tippek

Ha csak szeretnék megújítani otthonunk kinézetét, egy kicsit megváltoztatni és új külsővel felruházni, egyszerű és jó megoldás lehet a kifestés....

Close