Kövess minket!
  
     

Lakásfelújítás? Terjessze ki a bútorokra is!

Lakásfelújítás? Terjessze ki a bútorokra is!
2016, október 3.

Érdekes, hogy mint a természetben, úgy az emberek esetében is az ősz az átmenet és a változás időszaka. Gyakrabban vállalkozunk nagyobb átalakításokra, akár otthonunkról, akár önmagunkról van szó. A lakásfelújítások igen gyakoriak ebben az évszakban, főként, ha a szigetelések vagy a nyílászárók korszerűsítéséről van szó. De mi a helyzet a bútorainkkal? A bőr bútorok felújításánál nincs is kedvezőbb időszak, mint az ősz, egy teljeskörű lakásfelújítás keretein belül!

A bőr restaurálás ugyanis viszonylag hosszadalmas folyamat, így a kiszemelt bútor a lakásfelújítás során könnyebben nélkülözhetővé válik, mint az átlagos hétköznapokban. Ahhoz azonban, hogy megértsük a bőr restaurálás fontosságát, ismerni kell az anyag tulajdonságait, és a munkafolyamat lényegét!

Mint köztudott a bőr egy igen érzékeny anyagtípus, ha úgy tetszik „lélegző” kialakítás. Bár a korszerű kikészítési módszereknek hála a bőr bútorok jóval tartósabbak, mint hajdanán voltak, mégis kellő gondoskodásra van szükségük ahhoz, hogy hosszútávon esztétikusak és épek maradhassanak. Azonban az idő semmit sem kímél, így bizonyos időközönként szükség van a bőr restaurálásra!

Hiába kezeljük a bőr bútorokat megfelelő ápolószerekkel, balesetek mindig történhetnek, így a repedés vagy karcolás, illetve a kopás igen gyakori probléma ezeknél a kialakításoknál. Az idő előrehaladtával a bőr keményebbé és sérülékenyebbé válik, így már nem visszafordíthatóak ezek a folyamatok! Ám a bőr restaurálás segítségével bőr bútorai olyanok lehetnek, mint újkorukban!

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkezik bőr felületek javításában és bőr restaurálásában! Szakképzett kárpitosaink a lehető legtökéletesebb végeredményt garantálják, legyen szó bármilyen sérülésről vagy károsodásról! Ha az Ön bútorainak is szüksége lenne bőr restaurálásra, forduljon hozzánk bizalommal! Látogasson el honlapunkra, a www.autokarpitozas.hu-ra, ahol bővebben is tájékozódhat szolgáltatásainkról! Kérdés esetén állunk rendelkezésére telefonon, a 06-30 9218-349-es számon, illetve írásban is, írjon nekünk e-mailt az info@autokarpitozas.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
42093564 - interior of elegant exclusive villa - horizontal view
Miért jár jobban, ha csempével burkolja otthonát?

Házépítéskor és házfelújításkor is felmerül a kérdés, hogy milyen burkolat a legelőnyösebb. Nem csak a padló esetében kell meghoznunk ezt...

Close