Kövess minket!
  
     

Lakberendezési tippek kezdőknek

Lakberendezési tippek kezdőknek
2014, március 26.

A költözések legkellemesebb pontja az új otthon bebútorozása. Vége a nagy javító és festő munkáknak, már csak a kellemes, kreatív, szépítgetésekkel kell foglalkozni.

Bár a lakberendezésnek szerves részét képezi a festés, mi most az elkészült környezetből indulunk ki. Lássunk is néhány tippet, amivel otthonossá és személyessé tehetjük otthonunkat.

Környezeti tényezők

Attól függően, hogy milyen színű a szobánk, érdemes azzal harmonizáló vagy éppen teljesen eltérő bútorokkal felszerelni. Pontosabban, egy sötét fal esetén, a borongós hangulat elkerülésére lehetőleg válasszunk világosabb illetve fehér bútorokat. Így elvesszük a falak markánsságát és lágyabb összhatást érhetünk el. Fordított esetben, világos falaknál választhatunk robosztusabb bútorokat, erősebb árnyalatokban, így összhatásában egy kellemes környezetet érhetünk el.

Játék a színekkel

Attól függően, hogy milyen stílust kedvelünk, még ha az az egyszerűbb letisztult is legyen, érdemes egy kis színnel feldobni, hogy ne egy homogén, egybemosódó összhatást érjünk el. Ezt elérhetjük különböző kiegészítőket alkalmazásával. Színes függönyök és drapériák, növények esetleg különböző dekoratív ágyneműgarnitúrák.

Végül az örök kedvencek, a képek! Egy színes, hangsúlyos kép

esetén, kifejezetten jó, ha a környezet egy homogén hátteret képez, mivel így kiemelhetjük, és központi szerephez juttathatjuk.

Szemezgessen kedvére az egyedi ötletekből és alkossa meg tökéletes otthonát!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
hazfelujitas.net-kornyezetbarat-otthon
Környezettudatosság a háztartásvezetésben

Nem csak otthonunkat magát építhetjük fel és üzemeltethetjük környezettudatosan, hanem háztartásunkba, illetve mindennapi életünkbe is beépíthetjük az ökobarát életszemléletet. Szeretnénk...

Close