Kövess minket!
  
     

Látványos, de tartós térburkolatra van szüksége? Válasszon fa mintázatút!

Látványos, de tartós térburkolatra van szüksége? Válasszon fa mintázatút!
2017, április 24.

Az építési, házfelújítási szezon igazán most indul be. Ebben az időszakban szoktak leginkább kinti munkálatokat folytatni a házon, és sokan szeretnék teraszukat, kertjüket újjá varázsolni. Ha valami különlegesre vágyik, válasszon fa utánzatú térburkolatot kültéri helységeibe!

Érthető módon, kinti környezetbe mindenképp természetes elemekkel kell díszítenünk, ezzel is megerősítve kertünk szépségét. Többek között ez is érv a fa mintázatú térburkolatok mellett, és nem utolsó sorban a minősége. Ha rendes fát használnánk fel, például egy terasz burkolásához, nem éppen időtálló megoldás lenne és hosszú távon sem kifizetődő. Az igazi fát ápolni kell, csiszolni és a változó időjárásnak sem áll ellen igazán. Ráadásul esélyes, hogy megreped, így kezdhetjük elölről a felújítást. Ezzel szemben a fa utánzatú térburkolat hosszú távon megtérül, mivel beton anyagból készül, felülete pedig speciális anyaggal van bevonva, így a fa minta nem kopik el, és ellenáll az időjárásnak is. Látszólag teljesen olyan, mint a fa, de sokkal könnyebb tisztán tartani, nem szívja meg magát vízzel egy felmosás során, és mindig látványos marad. Többféle mintában kapható a térburkolat, így biztos megtaláljuk az ízlésünknek megfelelőt.  Ajánljuk kifejezetten kertekbe is, ahol úgynevezett „lépegetőt” lehet belőlük alkotni. Sokan nem szeretik, ha a fűre rálépnek vendégeik, ezzel ezt a problémát kiküszöbölhetjük, ráadásul semennyire sem csúnyítja el kertünket, sőt, hangulatosabb lesz tőle. Ha ezt a felhasználási variációt választja, érdemes kicsit „megviseltebb” hatású térburkolatot választania, mivel a túl míves, egyszerűbb mintájú nem igazán illik egy kerti terepre.

Ha jelenleg a szokásos „felújítási-dilemmában” van, és nem sikerült döntenie például a térburkolattal kapcsolatban, akkor válasszon minket! Kínálatunkban különleges díszburkolatokat találhat, válogasson ízlése szerint termékeink között, amiket a www.kreativko.hu oldalon elérhet! Ha döntött, vagy kérdése van, keressen minket e-mailen az info@kreativko.hu címen vagy telefonon, a 06-20-931-8528-as számon.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Cseréltesse üvegre a beltéri ajtókat!
Cseréltesse üvegre a beltéri ajtókat!

Házépítésnél vagy felújításnál sok szempontot figyelembe kell vennünk a belső berendezések kiválasztásánál. Csakúgy, mint az ablakoknak, az ajtóknak is eleget...

Close