Kövess minket!
  
     

Legyen energiatakarékos téglaház tulajdonosa!

Legyen energiatakarékos téglaház tulajdonosa!
2017, november 9.

Energiatakarékos téglaház építését tervezi, és nem szeretne kihagyni egyetlen fontos tényezőt sem, ami befolyásolhatná a későbbiekben a költséghatékony fenntartást? Nélkülözhetetlen figyelembe vennie a helyi természeti adottságokat, és ezekre nagymértékben ügyelve megvalósítania elképzeléseit. A hőveszteség és a túlmelegedés csökkentése, valamint a szellőztetés gondtalan megoldása mind elhanyagolhatatlanok, ezért fontos, hogy mindegyikre kellő hangsúlyt fektessen a kivitelezés során. Mindehhez profi segítségre van szüksége? A házépítés jelenlegi munkája mellett is egyszerűen megvalósítható, ha felkészült, korszerű technológiákat alkalmazó szolgáltatót bíz meg a kivitelezéssel.

Energiatakarékos épület felépítésével gazdaságosabban üzemeltethetjük berendezéseinket, így jelentősen kevesebb kiadással számolhatunk. A környezetünket tekintve pedig szintén pozitívan cselekedhetünk, ugyanis kevesebb káros anyagot bocsátunk ki, ezáltal a légszennyezés mértékét is csökkenthetjük. Alapos tervezéssel, kiváló anyagokkal és hozzáértő szakemberek munkájával nem jelent nagyobb gondot egy energiatakarékos téglaház kivitelezése, mint más típusú épületé. Mindenképp tudnunk kell arról, hogy nem csak a hőszigetelés hatékony megoldására szükséges hangsúlyt fektetnünk, hanem a napsugárzás aktív és passzív hasznosítása, a fűtés szabályozása, valamint a szellőztetés ésszerű megoldása is mind szerepet játszanak a költséghatékonyságban. Ezeknek megfelelő kialakítási módját választva tudunk maximálisan eleget tenni a lehető legkevesebb energia felhasználása érdekében.

Gondtalan házépítés céljából cégünk, a Mérnökangyal Kft. örömmel nyújt segítséget! Tervezéssel, generál kivitelezéssel, felújítással egyaránt foglalkozó csapatunk felkészülten áll rendelkezésére energiatakarékos téglaház felépítése során, illetve más munkálatok esetén is. Megbízható munkavégzéssel, a határidők pontos betartásával, felkészülten várjuk megkeresését. Tekintse meg referenciáinkat, és tudjon meg többet szolgáltatásunkról a www.angyalhazak.hu internetes oldalunkon!

Legyen élhető, kellemes környezetű otthon tulajdonosa, minél kevesebb kiadással! Gondolkodjon el Ön is az energiatakarékos téglaház kivitelezésén, és egyedi igényeivel forduljon hozzánk bizalommal! Hívjon minket a 06-30-370-1601-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk az angyalgyorgy@angyalhazak.hu e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Ablakcsere esetén a tetőablakokról se feledkezzen meg!
Ablakcsere esetén a tetőablakokról se feledkezzen meg!

Hamarosan lecseréli nyílászáróit, ugyanis egyre több kellemetlenséggel kell szembenéznie? Jól teszi, ha időben megoldja az ablakcserét, még a hideg tél...

Close