Kövess minket!
  
     

LEIER kerámia kémények

LEIER kerámia kémények
2014, november 11.

Amikor szükségessé válik a kéményépítés, érdemes körültekintően megvizsgálni a mai széles piaci kínálat lehetőségeit és az igényeinkhez mérten kiválasztani a számunkra ideális konstrukciót, valamint a döntés megkönnyítése érdekében saját igényeinket figyelembe véve és mérlegelve érdemes tartós és költséghatékony kéményt választani. Az építés során, legyen szó új kémény építéséről vagy utólagos beépítésről, érdemes megbízható szakemberek szolgáltatásait választani, hiszen a technológiai szabályok betartása mellett a kéményseprők előírásai is meghatározó szerepet játszanak, melyek esetében elengedhetetlen a szakmai hozzáértés.

LEIER kerámia kémények

 A kerámia kémények kategóriájában az egyik legkedveltebb megoldás, amely napjainkban széles körben igen népszerű, a LEIER kerámia kémények, melyek számos előnnyel rendelkeznek. Elsősorban új építésű épületek esetében nyújtanak ideális megoldást, valamint a kerámia béléscsőnek köszönhetően kiemelten tartós rendszer valósítható meg.

A LEIER kémények előnyei:

  • Egyszerűen építhető, átlátható rendszer.
  • A kedvező árfekvésnek köszönhetően mindenki számára megfizethető konstrukció.
  • A kéményben lecsapódó kondenzvíz nem jelenthet problémát, mivel a kerámia kémény ellenáll a nedvességnek és nem csapódik ki a falon.
  • A kondenzvíz savasságának ellenáll a szerkezet kiváló korrózióálló képességének köszönhetően, melynek következtében nem marja szét a kéményt.
  • 33 év garancia biztosított a kéményekre, ezáltal a hosszú élettartam minden esetben biztosítható.
  • A kürtős rendszernek köszönhetően friss levegőt biztosít.

A LEIER kerámia kéményei korunk innovatív és hosszú távon is megtérülő megoldásai, melyek gazdaságos választást is jelentenek egyben.

Válassza a profikat!

A Soki Plusz Kft. változatos és sokoldalú szolgáltatási körrel áll minden meglévő és leendő ügyfele rendelkezésére, hogy zavartalanul és biztonságosan működő rendszerek lássák el országszerte a feladatukat. Szakembereink sok éves tapasztalatuknak köszönhetően minden szükséget kielégítő módon vállalják LEIER kerámia kémények kivitelezését, valamint a felmérésben és egyéb szolgáltatásokkal is állunk rendelkezésére, melyről bővebb tájékoztatásért tekintse meg a www.kemeny.hu weboldalunkat, továbbá egyéb információkért keressen minket bizalommal a 06-30/300-4167-es telefonszámon és az info@kemeny.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
albalamella.hu
Az ideális külső árnyékoló kiválasztása

Az igazán kényelmes, esztétikus és funkcionálisan is minden igényt kielégítő álomotthon megteremtése során számos lehetőségünk adódik, melyek egy-egy kreatív ötlettel...

Close