Kövess minket!
  
     

Mi mindenre használhatjuk a bambuszt otthonunkban?

Mi mindenre használhatjuk a bambuszt otthonunkban?
2017, január 20.

Ha otthonunk helyiségeinek enteriőrjét tervezgetjük, akkor számos lehetőség közül válogathatunk, gondolva a különböző típusú bútorokra, színekre és így tovább. Sok esetben nem jellemző, de ha valódi egyediségre vágyunk, akkor nem csak az imént említett két tényezővel, hanem a felhasznált anyagokkal is variálhatunk, akár egész szokatlan formákban. Ilyenek az egzotikusabb fa félék, a műanyag vagy akár a fém, melyek a klasszikus otthonképtől messze állnak, mégis remek összképet tudnak alkotni, ha okosan használjuk őket.

Az ilyen, nem szokványos, mégis stílusos kiegészítők között a bambusz kifejezetten előkelő helyen szerepel, ami nem véletlen, hiszen az anyag maga tartós, ugyanakkor könnyen beszerezhető, és nem utolsó sorban esztétikus. A bambusz tapétákkal például sokkalta otthonosabb közeggé varázsolhatunk egy könnyed, fiatalos megjelenésű helyiséget, de akár egy kicsit klasszikusabb irányba mozgó közegben is megállja a helyét. A bambusz tapétákkal tehát nem nyúlhattunk mellé, ha szeretnénk otthonos melegséggel megtölteni egy szobát. A bambusz anyag ezen kívül felhasználható még térelválasztóként is, továbbá bármit burkolhatunk vele, amit csak szeretnénk! A tapétákon kívül a bambusz textilszövet hordozóanyagú tekercsekben is kapható, melyben a bambusz csíkok a tapétán használtnál vastagabbak. Az ilyen bambusz tekercs alapvetően nem hajlamos a roncsolódásra, és könnyebb fizikai igénybevételnek kitéve sem kell a gyors elhasználódástól tartanunk, pusztán esztétikai célokat szolgáló burkolatként pedig örök darab.

Ha szeretne bambusz tapéták, és egyéb bambusz anyagok széles választékából vásárolni, így egyedibbé tenni otthonát, akkor a legjobb helyen jár, hiszen cégünk kínálatában mindent megtalál, amit keres! A bambusz anyagok mellett foglalkozunk más természetes alapanyagú tapétákkal is, így például szizál-, hócsalán-, juta-, fű-, nádszövet tapétákkal, valamint perforált lemezekkel is, így ha ilyen anyagokra lenne szüksége, akkor is nyugodtan bízhat termék kínálatunkban! Ha további információkra kíváncsi, akkor látogasson el honlapunkra, a www.locatelli-hungaria.hu–ra!

Ha kérdései merülnének fel termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a +36 30 437 9766 telefonszámon, illetve az info@locatelli-hungaria.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
telifa.hu.17jan.uj
Miért pont a fa teraszburkolatok?

Hazánkban sokan élnek kertes, illetve családi házakban akár a vidéki településeken, akár a nagyobb városok agglomerációjában. Ezekhez a lakóépületekhez -...

Close